Νεοκομμουνιστικός γκεμπελισμός

***Εκτός πραγματικότητας η ανακοίνωση της ΕΠΟ 
Παρέλκει κάθε σοβαρή προσπάθεια να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με αυτό το μνημείο νεοκομμουνιστικού γκεμπελισμού που είδε το φως της δημοσιότητας και αποκαλείται "ανακοίνωση της ΠΔΕ/ΕΠΟ" με αντικείμενο τον ιστορικό, σε επίπεδο οργάνωσης και διεξαγωγής, Τελικό Αγώνα του... Βόλου. Είναι τα απλά συμπτώματα μιας γενικότερης παρανοϊκού χαρακτήρα αρρώστιας που έχει προσβάλλει την κοινωνία και την οδηγεί στην συστηματική, οργανωμένη και σχεδιασμένη διαστροφή κάθε έννοιας και κάθε νοήματος κοινά αποδεκτού στην ελληνική πραγματικότητα.
Οι κάθε λογής υπάλληλοι πρώην και νυν υπουργών τολμούν, στην απόλυτη ξεφτίλα τους με την διοργάνωση ενός παράνομου, καθόλα, Τελικού Αγώνα, να απαιτούν από όλους τους φιλάθλους να αγνοήσουν όλα όσα είδαν, διάβασαν, άκουσαν, έμαθαν, έζησαν, βίωσαν και υπέστησαν και να αποδεχθούν τη δική τους νεοσταλινική ερμηνεία του πραγματικού, πιστοί στη λογική του "πατερούλη Γκέμπελς" που δήλωνε, ογδόντα χρόνια πριν, "πες, πες στο τέλος κάτι θα μείνει".
Περί αυτού πρόκειται. Στην ουσία έχουμε την πλήρη υιοθέτηση της λογικής του υπεύθυνου επικοινωνίας του Χίτλερ από την παράνομη ομάδα κυβερνητικών και επιχειρηματικών υπαλλήλων που διοικεί την κορυφαία ομοσπονδία της χώρας, στην διοικητική κορυφή της οποίας τοποθετήθηκε με την αμέριστη συνδρομή και ευθύνη της UEFA και της FIFA. Το κλασσικό δόγμα κάθε οπορτουνιστή που σέβεται τον εαυτό του και υποστηρίζει "όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας αλίμονο στην πραγματικότητα" στην νέα ποδοσφαιρική εκδοχή του.
Οι σχολιασμοί στα ΜΜΕ και στα social media κάτω από το κείμενο της ανακοίνωσης είναι ενδεικτικοί της σοβαρότητας με την οποία η κοινή γνώμη εισέπραξε αυτή την αυθαδέστατη απόπειρα να αλλάξει η πραγματικότητα, επειδή δεν συμφέρει στους εξομαλυντές της ποδοσφαιρικής εξυγίανσης που θα οδηγήσει στην κάθαρση (όλα σε ένα).
Δίπλα σε αυτούς όμως πάντα, σε κάθε ευκαιρία χρειάζεται κανείς να υπενθυμίζει τους πραγματικούς υπεύθυνους αυτής της απόλυτης κατάντιας, αυτής της μοναδικής ποδοσφαιρικής απαξίωσης.
Κανείς στη χώρα αυτή και στο ποδόσφαιρο αυτό δεν πρέπει να ξεχνάει ποτέ ποιος διόρισε αυτή τη διοικούσα της ΕΠΟ, ποιος ή καλύτερα ποιοι τους εμπιστεύθηκαν τις τύχες του αθλήματος, ποιοι έγιναν συνεργοί στην ιστορικότερη παραβίαση κάθε έννοιας αυτονομίας του αθλήματος που συντελέστηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη και ποιοι, τώρα πια, τους αποδίδουν δημόσια φόρο τιμής για την φοβερή και τρομερή οργάνωση του χειρότερου αγώνα στην ιστορία των Τελικών του Κυπέλλου.
Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ποιοι πήραν από το χέρι το ελληνικό ποδόσφαιρο και σε άμεση συνεργασία με τους εγχώριους πουλημένους προπαγανδιστές το παρέδωσαν στα χέρια της κυβέρνησης, το μετέτρεψαν σε μια κρατική ΔΕΚΟ, το ευνούχισαν και το οδήγησαν στην κατάντια να αποθεώνει την διοργάνωση του χειρότερου αγώνα όλων των εποχών.
Η μνήμη θα παραμένει πάντα ο μεγάλος εχθρός της λήθης και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.
Κύριοι της FIFA και της UEFA ... ιδού η διοίκηση σας! Απολαύστε τη! Είναι δικό σας έργο, όπως και όλα όσα μέχρι σήμερα έχει κάνει.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΔΕ/ΕΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ:
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέδωσε σήμερα, Κυριακή 7/5/2017, την παρακάτω ανακοίνωση.
1. Παρά τις πολλές και πολύ μεγάλες αντιξοότητες και παρά τις πολλές και προερχόμενες από αρκετές πλευρές λυσσαλέες προσπάθειες να μην διεξαχθεί καθόλου, διεξήχθη χθες ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Μετά την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο, την τήρηση –από το σύνολο των φιλάθλων και των δύο ομάδων- ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου Νάσου Κωνσταντίνου και την έναρξη του αγώνα, όλα έγιναν με υποδειγματικά ομαλό τρόπο και η αποχώρηση των οπαδών έγινε ήρεμα, χωρίς καμία σύγκριση με παρόμοιες περιστάσεις στο παρελθόν.
 2. Αυτό ακριβώς αποδεικνύει ότι τα γεγονότα βίας που προηγήθηκαν του αγώνα προκλήθηκαν από άγνωστα εγκληματικά στοιχεία, με προφανή σκοπό την αμαύρωση ή και την ματαίωση του τελικού, όπως άλλωστε αποδεικνύει ο ορυμαγδός εντύπων και ηλεκτρονικών δημοσιεύσεων που από μέρες προέβλεπαν ή ανακοίνωναν την ματαίωσή και μετά μεγέθυναν (και μεγεθύνουν ακόμη) τα γεγονότα –μέχρι για ...νεκρούς δημοσίευσε προβοκατόρικη ανάρτηση που κατέβηκε μόλις έγινε φανερό ότι ο αγώνας θα αρχίσει κανονικά. Καταδικάζουμε με τον κατηγορηματικότερο τρόπο αυτές τις αθλιότητες και όλους όσους τις προκάλεσαν.Και τους υπενθυμίζουμε: τελικά το ποδόσφαιρο τους νίκησε.
 3. Χωρίς καθόλου να υποτιμούμε τις εγκληματικές πράξεις των στοιχείων αυτών που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να ματαιώσουν τον αγώνα, καλούμε κάθε πλευρά σε αυτοσυγκράτηση, και σε σεβασμό του μέτρου ως προς το τι πράγματι συνέβη, σε μνήμη παλαιοτέρων περιστατικών βίας και σε σύγκριση, και σε σεβασμό της αλήθειας.
 4. Η ΕΠΟ υπενθυμίζει ότι αποκλειστική της ευθύνη είναι η διοργάνωση -και μόνον- ενός κορυφαίου αθλητικού γεγονότος, όπως είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος. Δεν σχεδιάζει αυτή τα μέτρα ασφαλείας (τρόπος και χρόνος προσέλευσης και αποχώρησης φιλάθλων, φύλαξη του διαχωρισμού εξεδρών, μέτρα πρόληψης και καταστολής πιθανών επεισοδίων κοκ), υλοποιεί δε πάντοτε, με απόλυτη προσήλωση, το σύνολο των σχεδίων ασφαλείας που εκπονούνται από τους αρμοδίους, στο μέτρο που της αναλογεί. Αυτό συνέβη φυσικά και χθες, καθώς στο σχεδιασμό μέτρων τάξης και ασφαλείας προΐστατο ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας. Συνέβαλε δε καιη Ε.Π.Ο. με την βοήθεια εκατοντάδων φυλάκων πιστοποιημένης ιδιωτικής εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Με τον τρόπο αυτό εκπληρώθηκαν έγκαιρα, όλες μία προς μία, οι προϋποθέσεις ασφαλείας που έθεσαν οι αρμόδιες αστυνομικές (όπως κάμερες ασφαλείας, με τις οποίες και τώρα μπορεί να εντοπισθεί η ταυτότητα κάθε προσώπου που πλησίασε ή εισήλθε στο γήπεδο, δεδομένου ότι έχουν καταγραφεί ΟΛΑ τα συμβάντα) και άλλες αρχές, πράγμα που επέτρεψε και την κατά νόμο αδειοδότηση του αγώνα.
 5. Υπενθυμίζουμε επίσης, προς κάθε κατεύθυνση ότι με απόφασή της η ΠΔΕ πρότεινε, από εβδομάδων, την επιλογή ενός από τα γήπεδα ΟΑΚΑ, Καυταντζόγλειο, Παγκρήτιο, Πανπελοποννησιακό και Λάρισας, γήπεδα τα οποία απέρριψαν οι δύο φιναλίστ για να συμφωνήσουν, και οι δύο, μόλις 5 ημέρες πριν την διεξαγωγή του τελικού στο εκτός των αρχικών επιλογών της ΠΔΕ γήπεδο όπου και αυτός διεξήχθη, υπό τον όρο ότι θα γίνουν σε αυτό όλες οι απαραίτητες για τις αδειοδοτήσεις του και την διεξαγωγή του αγώνα εργασίες, πράγμα που, παρά τις ασφυκτικές προθεσμίες έγινε. Η ΠΔΕ υπενθυμίζει ότι οι δύο ομάδες μετείχαν, από κοινού και σε αρμονική και ιδιαίτερα φιλική συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και τους εκπροσώπους της ΕΠΟ, σε όλες τις συσκέψεις και αποφάσεις, μέχρι και εκείνη όπου αποφασίσθηκε ολιγόλεπτη αναβολή της έναρξης του αγώνα. Και οι δύο και σε όλες, χωρίς καμία εξαίρεση.
 6. Υπενθυμίζουμε τέλος ότι για θέματα διαιτησίας υπάρχουν οι κανόνες και τα αρμόδια ανεξάρτητα όργανα, όπως τα εγκατέστησε η FIFA, τα οποία και έχουν κάθε αρμοδιότητα και εξουσία να εφαρμόσουν με την δέουσα αυστηρότητα του ισχύοντες κανόνες –χωρίς καμία εξαίρεση.

 7. Η ΠΔΕ της ΕΠΟ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την κοινωνία και τις αρχές, όλες τις αρχές, του Βόλου για την υποδοχή ενός αγώνα που τίμησε την πόλη τους και την ξανάδωσε ζωή σε ένα στάδιο που είχε καιρό να χρησιμοποιηθεί, με ό,τι αυτό σήμαινε. Αισθάνεται επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί και δημόσια το προσωπικό της ΕΠΟ που με αυταπάρνηση έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και τον υψηλότερο επαγγελματισμό του για την τελικά επιτυχή διοργάνωση ενός από τους πιο δύσκολους αγώνες.