Εντεκα χιλιάδες λόγοι

Με το ποσό των έντεκα χιλιάδων (11.000) ευρώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αποζημιώθηκε ο ντετέκτιβ-ερευνητής που κλήθηκε παράνομα από την παράνομη ΠΔΕ/ΕΠΟ να ελέγξει για "κοριούς" την Ομοσπονδία (γραφεία και ... λάστιχα αυτοκινήτων) και το συγκλονιστικό αποτέλεσμα της έρευνας που πραγματοποίησε ήταν ... πέντε οπές (λαϊκιστί τρύπες) και ένα (πιθανό) κασετόφωνο.
Έντεκα χιλιάδες ευρώ για πέντε τρύπες είναι, όπως και να το δει κανείς, ... η αποθέωση της τρύπας. Ειδικά σε συνθήκες εφταετούς οικονομικής κρίσης όπου και οι τρύπες είδαν την αξία τους να μειώνεται δραματικά και κατέληξαν από τα δυο και τρεις χιλιάδες ευρώ ... στο κατοστάρικο.
Κι επειδή οι τρύπες του ιδιωτικού ερευνητή  ( τον οποίο κανείς δεν ξέρει ποιος τον  ανακάλυψε,ποιος τον επέλεξε ποιος τον πρότεινε, ποιος συμφώνησε μαζί του την αποζημίωση και άλλα τέτοια ... δευτερότριτης αξίας) δεν έδειχναν ικανές να ικανοποιήσουν του κυβερνητικούς υπαλλήλους κλήθηκε (ορθώς μεν, κατόπιν εορτής δε) αζημίως για την ΕΠΟ. (δηλαδή χωρίς να καταβάλλει ούτε ένα ευρώ) για συμπληρωματικό έλεγχο αρμόδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ., η οποία αφού ολοκλήρωσε τον δικό της έλεγχο κατέθεσε, έτσι φάνηκε τουλάχιστον, το δικό της πόρισμα που είναι ίδιο με τις πρώτες τρύπες.
Χρειάζεται καν να καταθέσει κάποιος την απορία του γιατί δεν κλήθηκε από την αρχή η αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας για τον έλεγχο, ώστε και ο έλεγχος να είναι πλήρης και έγκυρος και το πόρισμα μη μαχητό από κανένα, κακόβουλο ή όχι;  Τόσο δύσκολο ήταν να σκεφθούν ένας καθηγητής Νομικής, ένας δικηγόρος, δύο υπάλληλοι-παράγοντες και ένα γελαστό παιδί να επενδύσουν στην επιστημονική και τεχνολογική αρτιότητα της ΕΛΑΣ, στην εγκυρότητα των ελέγχων της και στην αξιοπιστία των πορισμάτων της;
Χρειάζεται, σε επίρρωση του ανωτέρω, κάποια ιδιαίτερη ερμηνεία να αντιληφθεί γιατί δεν συνέβησαν όλα τα φυσιολογικά και ζητήθηκε η συνδρομή ιδιωτικού ερευνητή για να ανακαλυφθεί, εν έτει 2017, η αξία του κρυμμένου κασετόφωνου στην τρύπα της οροφής( αυτή φαίνεται θα ήταν η μεγαλύτερη από όλες τις τρύπες);

Μπορούμε να απαριθμήσουμε ... έντεκα χιλιάδες (11.000) λόγους.

Σχόλια