Έρευνες και «καυτές» απορίες

Θα δούμε κι άλλα από την ΠΔΕ/ΕΠΟ μέχρι τη λήξη της θητείας της. Η εντύπωση που δημιουργούν είναι ότι κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στις θέσεις τους. Όμως, δεν τους έχει πει κανείς πως αν η FIFA αποφασίσει νέα διοικούσα, δεν θα μείνουν οι ίδιοι, καθώς από τον Οκτώβριο δεν έκαναν τίποτα από τις αρμοδιότητες που τους έχουν παραχωρήσει και πρέπει να γίνουν το πολύ σε 15 μέρες (εννοούμε τις αλλαγές στο καταστατικό και στους κανονισμούς).
Οι έρευνες ασφαλώς και είναι χρήσιμες, αρκεί να είναι έρευνες για όλα. Μια απορία δημιουργήθηκε σε αρκετούς με μια τελευταία που διέρρευσαν, η οποία δίνει την εντύπωση ότι «στοχεύει» τους αντιπάλους της παράταξης Γραμμένου, και επειδή η ενημέρωση από την ΠΔΕ/ΕΠΟ είναι επιλεκτική, ούτε συνέντευξη Τύπου έδωσαν για να απαντήσουν γιατί απέτυχαν σε όλα, θέτουμε δημόσια τα εξής ερωτήματα:
Εγινε έρευνα για τα πόσα χρήματα οφείλουν στην ΕΠΟ κάποιες ενώσεις, ιδίως κάποιες μεγάλες και κάποιες εκλεκτές, από την έκδοση των δελτίων;
Η ΠΔΕ/ΕΠΟ γνώριζε το πρόβλημα και αν ναι, τι έκανε προς αυτή την κατεύθυνση;
Τα μέλη της ΠΔΕ/ΕΠΟ λαμβάνουν αμοιβές και αν ναι από πού προκύπτει;
Ισχύει η πληροφορία ότι κάποια μέλη της ΠΔΕ/ΕΠΟ έχουν και σύμβαση υπαλλήλων; Αν ισχύει από πού προβλέπεται αυτό;


Δεν θα κρύψουμε ότι τις ίδιες απορίες έχουν και κάποιες ενώσεις και αρχικά αναμένουν την τακτική ΓΣ για να πάρουν απαντήσεις…

Επαναλαμβάνουμε: Δυστυχώς η ενημέρωση της ΠΔΕ/ΕΠΟ προς τους δημοσιογράφους είναι επιλεκτική, οπότε δεν απομένει παρά να ζητάμε απαντήσεις με δημόσια ερωτήματα.