Εύκολη επαφή

***ΟΙ ΕΠΣ μπορούν να καταθέσουν έγγραφο που θα περιγράφει με ενάργεια και αντικειμενικότητα την πορεία της εξομάλυνσης στην Ελλάδα 
Είναι πολύ εύκολο να μετέχουν και οι Ενώσεις στη συνάντηση του κ. Βασιλειάδη (υπό την υψηλή εποπτεία του κ. Δρόσου) με την κα Σαμούρα στις 18 Μαΐου στην έδρα της FIFA.
Όχι μόνο να μετέχουν, αλλά να καταθέσουν τις απόψεις τους με λόγο, μάλιστα, κυρίαρχο. Πως; Με ένα συστημένο και κατατεθειμένο έγκαιρα στη γραμματεία της κας Σαμούρα έγγραφο που θα περιγράφει με ενάργεια και αντικειμενικότητα την πορεία της εξομάλυνσης στην Ελλάδα και θα καταλήγει με τις προτάσεις τους για το μέλλον.
Δεν χρειάζεται καν να υπογράψουν όλες. Αρκούν όσες πραγματικά ενδιαφέρονται και δεν περιφέρουν το σαρκίο τους σε συσκέψεις, συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές και όλες αυτές τις μοναδικής ομορφιάς και αποτελεσματικότητας  ενέργειες που διαβάζουμε όλο αυτό τον καιρό.

Ένα κείμενο απλό και κατανοητό που θα περιγράφει την πραγματικότητα και θα περιχαρακώνει το μέλλον. Τόσο δύσκολο είναι να προκύψει ένα τέτοιο έγγραφο, να υπογραφεί και να αποσταλεί;