Δικαίωση: Είχαμε προειδοποιήσει για την ακαταλληλότητα του Πανθεσσαλικού αλλά για τους ανίκανους της διοικούσας φαίνεται πως υπάρχουν άλλα κριτήρια παρά η ασφάλεια των φιλάθλων – Θα παραιτηθούν Δέδες και Βρύζας μετά την ξεφτίλα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30/04:

Πασιφανής η ακαταλληλότητα του (επονομαζόμενου και) Πανθεσαλικού σταδίου, ειδικώς όταν καλείται να υποστηρίξει την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή ενός τελικού αγώνα για το Κύπελλο των Επαγγελματικών Ομάδων και κανένα τερτίπι ( στην καθομιλουμένη μερεμέτι) δεν μπορεί να την αποκρύψει ή να την φτιασιδώσει όσες προσπάθειες και αν καταβληθούν.
Ακόμη και όσοι, με τις καλύτερες των προθέσεων, επεδίωξαν, πριν αποφανθούν, να αναγνώσουν όλα τα δεδομένα και να διαθέσουν στην τελική τους εκτίμηση ικανή ποσότητα ανοχής είναι πλέον βέβαιοι ότι το εν λόγω γήπεδο είναι παντελώς αδύνατο να υποστεί, σε τόσο ελάχιστο χρόνο, τις βελτιώσεις εκείνες που θα του δώσουν τη δυνατότητα, εντός των διατάξεων του νόμου και των κανονισμών, να φιλοξενήσει έναν Τελικό Αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Μόνο η κωμική εικόνα όσων συσκέπτονται (συνήθως για να μην σκέπτονται) έξι μέρες πριν τον αγώνα και δίνουν, υποτίθεται έμπλεοι αγανάκτησης, εντολές σε σιδεράδες, γεωπόνους, ιδιωτικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, προμηθευτές και εγκαταστάτες καμερών ασφαλείας, προμηθευτές υπαίθριων τουαλετών, υπαίθριους ψιλικατζήδες, εταιρείες καθαρισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, μπογιατζήδες κ.λ.π. "να είναι όλα έτοιμα για τον τελικό" και διαβεβαιώνουν "ότι θα είναι" αρκεί για να πείσει και τον πλέον δύσπιστο ότι ζούμε μια σεκάνς της γνωστής ρήσης "όταν η πραγματικότητα διαφωνεί μαζί μας, αλίμονο στην πραγματικότητα". Μια ματιά στον αγωνιστικό χώρο που είναι γεμάτος αγριάδα, παρατημένος στην τύχη του με έντονα σημάδια εγκατάλειψης ( από εκεί και η ανάγκη να επιστρατευτεί άρον-άρον γεωπόνος) φτάνει να πειστεί και ο πλέον δύσπιστος για το ατυχές της επιλογής του γηπέδου μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν ονειρώξεις και φαντασιακές προσεγγίσεις μιας επίπλαστης δήθεν ισοτιμίας με το μοίρασμα της απόστασης μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης και ...  για να τιμηθεί η συγκλονιστική προσπάθεια που κατέβαλε ο πρόεδρος της τοπικής Ένωσης, ο περιβόητος κ. Λασκαράκης μήπως και τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός και χάσει το πρωτάθλημα.
Είναι η απόλυτη αλήθεια και το γεγονός πως κανείς δεν την στηρίζει δεν μειώνει σε τίποτε τη δύναμη και τη δυναμική της. Ο κύριος λόγος, για τον οποίο ο τελικός αγώνας πρόκειται να διεξαχθεί, υπό καθεστώς απόλυτης παρανομίας και ακραίων παρατυπιών σύμφωνα με τα δεδομένα που ο νόμος και οι κανονισμοί ορίζουν,, σε ένα γήπεδο που δεν πληρεί βασικούς όρους ποιότητας του αγωνιστικού χώρου, ασφάλειας των παραγόντων του αγώνα και των θεατών, ικανοποιητικής υποδομής και ανθρώπινης αντιμετώπισης των βασικών αναγκών των θεατών, είναι να τιμηθεί η τεράστια προσπάθεια του κ. Λασκαράκη (και του ποδοσφαιρικού μέντορά του) να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με αφαίρεση βαθμών και να χάσει το πρωτάθλημα.
Δεν περιμένει κανείς να πιστέψει και ο πλέον ηλίθιος Έλληνας ότι την ώρα, ακριβώς, που το Παγκρήτιο στάδιο απορρίπτονταν για λόγους ασφαλείας επιλέγονταν ένα ακόμη χειρότερο ... έτσι χωρίς πρόγραμμα. Ούτε πως λίγες ώρες πριν την απόρριψη του Παγκρήτιου κατατέθηκε, με κάθε επισημότητα, το αίτημα του Πανθεσσαλικού, χωρίς μάλιστα να ερωτηθεί καν ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας.
Την τιμή στον σκληρό αγώνα του κ. Λασκαράκη να μείνει πιστός στα κελεύσματα του ποδοσφαιρικού μέντορα του και να συμβάλλει (άσχετα που δεν κατάφερε κάτι ουσιαστικό) στην καταστροφή του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη θα την "πληρώσει" το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο μεγαλύτερος αγώνας της χρονιάς και ...η ΑΕΚ.


Υ.Γ. Υφυπουργός Αθλητισμού, νομικά και πολιτικά δεσμευμένος στην τήρηση των διατάξεων του νόμου,  υπάρχει σε αυτό το γεωπολιτικό καφενείο που λέγεται Ελλάδα;