Τι δήλωσε ο Γραμμένος για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών της ΕΠΟ

ΠΗΓΗ: www.arenafm.gr

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ARENA FM 89,4, για τις εκλογές της ΕΠΟ και όχι μόνο. Αναλυτικά, είπε μεταξύ άλλων:
-«Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει ο τρόπος που θα ψηφίσουν στις εκλογές της ΕΠΟ οι συμμετέχοντες, ίσως αντί για τρεις ψήφους η κάθε Ένωση να έχει μία ψήφο και θα αυξήσει τη δύναμή του το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην εκλογική βάση της Ομοσπονδίας. Έτσι θα καταργηθεί ο Νόμος Ορφανού, που δεν μπορεί να ισχύσει στις εκλογές, οι οποίες θα ανακοινωθούν μετά τη γενική συνέλευση της 30ής Ιουνίου, όπου θα πάρουμε απόφαση για το καταστατικό».
-«Ακούω κι εγώ για δεύτερο υποψήφιο στις εκλογές της ΕΠΟ. Καλώς να ορίσει, για να δούμε τις δυνάμεις μας και φυσικά να μάθουμε από πού προέρχεται. Μέχρι τις εκλογές μπορεί να ακούσουμε ότι είναι ακόμη δυο-τρεις οι υποψήφιοι, αλλά μετράει τι θα γίνει την ημέρα της κατάθεσης υποψηφιοτήτων».
-«Πολύ καλά κάνει η ΠΔΕ και ψάχνει τα οικονομικά της Ομοσπονδίας και μάλιστα μέσω μεγάλης εταιρίας ελέγχου, που έχει καταθέσει και τη σχετική έκθεση. Η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ έκανε ό,τι ήθελε, έδινε λεφτά και δάνεια προς Ενώσεις χωρίς να παίρνει εγγυήσεις, ενώ η ΕΠΣ Μακεδονίας μόλις πριν από λίγες ημέρες ξοφλήσαμε ένα δάνειο που είχαμε πάρει πριν από 15 χρόνια, γιατί δεν μας έδινε ούτε ευρώ η ΕΠΟ. Νομίζω ότι θα βγούν κι άλλα θέματα, γιατί το πόρισμα είναι ογκώδες και έχουν γίνει πάρα πολλά παρατυπίες. Οι Ενώσεις θα πρέπει να παίρνουν δάνεια από την ΕΠΟ, εφόσον μπορεί να το κάνει η Ομοσπονδία, αλλά αυτό να γίνεται με ισονομία και όρους ισότητας»
– «Δεν βλέπω ότι μπορεί η ΕΠΟ να διοργανώσει το πρωτάθλημα της Football League, όπως διάβασα. Απίθανο το βλέπω, αλλά εάν βγει η διοίκηση της Λίγκας και δηλώσει αδυναμία, τότε θα είναι μονόδρομος. Το πρόβλημα είναι οικονομικό και τη νέα περίοδο θα είναι ακόμη μεγαλύτερο για τις ομάδες και την Λίγκα της Football League. Παρ΄ όλα αυτά, πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το διοργανώνει το πρωτάθλημα η δική τους Λίγκα και όχι η ΕΠΟ».
-«Άκουσα παράπονα από την πλευρά φιλάθλων του Άρη ότι δεν παρεμβαίνει η ΕΠΣΜ στις διαιτησίες υπέρ της Λαμίας, αλλά δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα. Παρεμβάσεις κάναμε για κάποια θέματα, αλλά ο Άρης θα πρέπει να δει πώς έχασε την άνοδο από δικές του παραλείψεις, αδυναμίες και άσχημα αποτελέσματα που έφερε και να μην περιμένει από άλλους. Είναι μεγάλη ομάδα και έχει πολύ λαό, αλλά έγιναν λάθη…»