Ιούνιο η τακτική και καταστατική ΓΣ, εκλογές τον Ιούλιο (πιθανόν 20/7)

***Τι θα γίνει με τη νέα ΚΕΔ, συζητείται ξένος αρχιδιαιτητής
«Ολα θα είναι έτοιμα για να γίνουν εκλογές το αργότερο στις 20 Ιουλίου», δεσμεύτηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στη συνάντησή του με τον πρόεδρο FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο, αναφορικά με την κατοχύρωση του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου μέσω της ελληνικής νομοθεσίας. Αυτό σημαίνει ότι η ΕΠΟ μπαίνει στην τελική ευθεία για εκλογές, καθώς Ιούνιο θα γίνει η καταστατική και τακτική ΓΣ και μετά τις 20 Ιουλίου οι εκλογές. Μια εκκρεμότητα υπάρχει για το σύστημα διεξαγωγής τους, όμως όλα δείχνουν ότι ή θα παραμείνει το ίδιο ή κάθε ένωση θα έχει και μια ψήφο.
Η ΠΔΕ/ΕΠΟ δεν έχει δικαίωμα να ψηφίσει τους νέους κανονισμούς και τις αλλαγές στο καταστατικό. Όλα θα πρέπει να περάσουν μέσα από τη ΓΣ, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ενημερωθούν οι ενώσεις και πιθανόν να υπάρξουν «φωτογραφικές» διατάξεις που θα χρειαστεί να μπλοκάρουν.
Φυσικά είναι αυτονόητο ότι οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης θα παραμείνουν για να προετοιμάσουν τα σεμινάρια, όμως αυτά, όπως και οι αξιολογήσεις θα γίνουν από τη νέα ΚΕΔ, με την προϋπόθεση οι εκλογές να γίνουν μέχρι τις 20/7. Ουδείς τους στηρίζει πλέον. Ούτε οι πιο ευνοημένοι του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.
-Με επιφύλαξη μεταφέρουμε την πληροφορία ότι συζητήθηκε περίπτωση ξένου αρχιδιαιτητή, καθώς η ενημέρωση από το υφυπουργείο ή την ΠΔΕ/ΕΠΟ ως γνωστόν είναι πάντα επιλεκτική. Πάντως, η εξουσία καταρρέει όταν δεν την παίρνει κανείς στα σοβαρά.
-Η ΠΔΕ/ΕΠΟ έδειξε την ανίκανότητά της αφού στόχος η θητεία της ήταν να λήξει στο τέλος του μήνα, όμως υπήρξαν καθυστερήσεις στις αλλαγές στους κανονισμούς και στο καταστατικό.
-Για Κουτσοκούμνη δεν μάθαμε κάτι…
-Παρότι συναντήθηκαν δεν υπάρχει επίσημη φωτογραφία Ινφαντίνο, Βασιλειάδη. Δεν προβλέπεται από το πρωτόκολο.
-Αναμένεται επιστολή της FIFA στην ΕΠΟ

Σχόλια