Τιμωρείται ο Κύζας, όμως όχι ο Σπυρόπουλος!

Με βάση την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας Γιάννη Σπυρόπουλου (Φθιώτιδας), ο Κύζας (Δράμας) πρέπει να επιστρέψει σε τρεις αγωνιστικές, δηλαδή το αργότερο στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ, σύμφωνα με τις ποινές που έχουν επιβάλει οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης στους «καλούς τους» διαιτητές, βέβαια άλλους τους εξοντώνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σπυρόπουλος αναφέρεται σε δυο σοβαρά λάθη στον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-0. Αρχικά, έκρινε ότι έγινε πέναλτι στον Μπέργκ στο 17’  και πως δεν υπάρχει η δεύτερη κίτρινη στον Χουλτ στο 70’.
Στα αποδυτήρια της Τούμπας, ο έμπειρος παρατηρητής διαιτησίας φέρεται είπε στον Κύζα: «Θα τις δω στο βίντεο (σ.σ. τις δυο φάσεις που αναφέρουμε) αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έκανες λάθος. Όσον αφορά την αποβολή από τη στιγμή που έχεις κάνει διαχείριση μέχρι εκείνο το σημείο δεν αλλάζεις εύκολα την αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι. Γιατί έχουν προηγηθεί και άλλες περιπτώσεις στις οποίες δεν έχεις δείξει κάρτες».

Με βάση τα κροκοδείλια δάκρυα της ΚΕΔ ότι τέλος ο Κύζας για φέτος, από το ρεπορτάζ για την έκθεση του Σπυρόπουλου δεν προκύπτει ο διεθνής ρέφερι πρέπει να τελειώσει. Εκτός αν τελειώσουν και οι δυο!