Περί αφαίρεσης βαθμών… Χα, χα,χα!

***Ο "εγκέφαλος Θόδωρος" τι γνώμη έχει για τα σκηνικά ανωμαλίας που διαδέχονται το ένα το άλλο;
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΓΑΥΡΟΣ"
***ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΟΠΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΑΛΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ


Και στο Αγρίνιο, στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός θα κινδυνεύσει με αφαίρεση βαθμών, ή μήπως εκεί δεν υπάρχει κίνδυνος επειδή δεν ορίζει παρατηρητές ο Δέδες; Ένα ακόμη ερώτημα είναι και το εξής: Ο υπεύθυνος για τον ορισμό τους θα παραπέμψει προς διαγραφή τον παρατηρητή του αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, Κώστα Βρακά, επειδή δεν έγραψε τίποτα για την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ πίσω από τα αποδυτήρια και στη φυσούνα; Θα δείξει την ίδια ευαισθησία ή θα παίξει ρόλο σε ποια ομάδα ήταν υπάλληλος πριν μπει στην Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ;
Με την ευκαιρία ο Θόδωρος Θεοδωρίδης τι γνώμη έχει για τον «εκλεκτό» του και φίλο του που είναι στην ΠΔΕ/ΕΠΟ, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες με σύμβαση υπαλλήλου; Tον Αλέξη Δέδε εννοούμε που πριν γίνει υψηλόβαθμο στέλεχος του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν στην UEFA.
Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας της UEFA Θόδωρος Θεοδωρίδης τι γνώμη έχει για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε λόγο στις επιλογές προσώπων όπως θα διαπιστώσετε και στο πρωτοσέλιδο, με ημερομηνία 9 Μαρτίου, που βάζουμε πιο κάτω.
Και πάμε τώρα στα περί αφαίρεσης βαθμών…
Πιο εύκολο είναι να βγει νόμος ή κανονισμός που να παίρνει πρωτάθλημα ο δεύτερος, παρά να αφαιρεθούν βαθμοί από τον Ολυμπιακό. Απλά επιβεβαιώνεται πως κάποιοι συνεχίζουν την «εργολαβία» ώστε να πλήξουν με κάθε τρόπο τους Πειραιώτες και να εξοργίσουν τους οπαδούς τους, πάντα στο όνομα της κωμωδίας που την αποκαλούν εξυγίανση. Όμως, πρέπει να αλλάξουν πλευρό, καθώς το όνειρο αυτό τελείωσε, χώρια που το έχουμε βαρεθεί. Να βρουν κάτι άλλο, είναι κρίμα να πλήττουμε !!! Το… βούλωσαν για τον Πλατανιά, το ίδιο θα συμβεί και με τη νέα σκευωρία που ετοιμάζουν.
Και μια ερώτηση ακόμη: Τα κατηγορητήρια τα βγάζει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ή η προπαγάνδα.


Υ.Γ.: Από τον Ατρόμητο αφαιρέθηκαν βαθμοί όταν ο Σπανός όχι μόνο έπιασε από το λαιμό αλλά και απείλησε το διεθνή βοηθό Κούρεντα (Τρικάλων) μετά την λήξη του αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας του με τον Ολυμπιακό; Από την ΑΕΚ που σύμφωνα με το φύλλο αγώνα του περσινού πρωταθλήματος ο Μελισσανίδης απείλησε τον παρατηρητή Κύρκο (Θεσπρωτίας) αφαιρέθηκαν βαθμοί ή αθωώθηκε ο διοικητής της;