Θεοδωρίδης: «Να φύγουν οι εξυγιαντές και οι διεθνείς διιατητές. Αυτοί κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο»

*** «Ντροπή να υπάρχει αυτή η ΕΠΟ, η ΚΕΔ»
*** «Αυτοί που έχουν κάνει άνω κάτω το πρωτάθλημα είναι οι διεθνείς διαιτητές»
*** «Η διαιτησία ήταν 99% εναντίον μας και δεν θέλω να βλέπω τους διεθνείς διαιτητές και εύχομαι την Τετάρτη να μην τολμήσουν να κάνουν το τερατούργημα που έκαναν στο Φάληρο»
*** «Ο Κος Βρύζας και ο Κος Δέδες είναι στο Κύπελλο, από πού κι ως που είναι ο Κος Φιλιππούσης στην ΕΠΟ; Είναι γνωστοί και είναι σε όλες τις εφημερίδες, πάνε να χαλάσουν το ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι την Τετάρτη θα γίνει το ίδιο με αυτούς τους διαιτητές και με τον βοηθό που ήθελαν να τον κατεβάσουν και για μάρτυρα»
Ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος χαρακτήρισε δυσκολότερο τον φετινό τίτλο, ενώ ανέφερε πως θα πρέπει να φύγουν οι διεθνείς διαιτητές από το πρωτάθλημα.
«Το 2004 στην Πορτογαλία ήμουν στο συμβούλιο της ΕΠΟ που πήραμε το τρόπαιο όπως και ο γιος μου. Μας έδωσαν και αντίγραφο του Κυπέλλου και μετάλλιο. Σήμερα ήταν μεγάλη μέρα, τα πρωταθλήματα ξέρετε τα έχουμε συνηθίσει στον Ολυμπιακό, εγώ το περίμενα από τον Νοέμβριο το πρωτάθλημα αλλά κάποιοι μας καθυστέρησαν με τις διάφορες ιστορίες που έχουν εφεύρει, παίξαμε φέτος σε ένα ελεεινό πρωτάθλημα, είμαι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κυνηγητό ομάδος, σήμερα μας δόθηκε ένα πέναλτι στα είκοσι που έπρεπε να μας δώσουν.
Εγώ ήθελα να το σουτάρει άουτ, κακός το βάλαμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Η διαιτησία ήταν η μόνο που έπαιξε 50-50, ο Ολυμπιακός ήταν χειμαρρώδης, όταν κάτι θέλει να κερδίσει το κερδίζει, είναι όμως ντροπή να υπάρχει αυτή η ΕΠΟ, η ΚΕΔ το ίδιο και αυτοί που έχουν κάνει άνω κάτω το πρωτάθλημα είναι οι διεθνείς διαιτητές. Το έχω ξαναπεί, να φύγουν και όλοι οι εξυγιανταί. Αυτοί κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει πρόεδρο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι άλλοι δεν έχουν πρόεδρο αυτόν που πρέπει και που είναι ο κύριος μέτοχος. Αυτό το πρωτάθλημα το αφιερώνουμε σε όλο το προσωπικό του Ολυμπιακού και στα 5.000.000 φιλάθλων που είναι ολυμπιακοί.
Όλα τα πρωταθλήματα ξεκινούν από του Ρέντη, εγώ θέλω να έρχονται γυναίκες και παιδιά στο γήπεδο, αυτά που έγιναν με την ΑΕΚ πρέπει να κάνουμε μία ειδική εκπομπή και έχω στοιχεία ακράδαντα. Αντί να κοιτούν αυτοί εμάς κοιτούσαμε εμείς αυτούς. Ο Κος Βρύζας και ο Κος Δέδες είναι στο Κύπελλο, από πού κι ως που είναι ο Κος Φιλιππούσης στην ΕΠΟ. Είναι γνωστοί και είναι σε όλες τις εφημερίδες, πάνε να χαλάσουν το ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι την Τετάρτη θα γίνει το ίδιο με αυτούς τους διαιτητές και με τον βοηθό που ήθελαν να τον κατεβάσουν και για μάρτυρα.
Έχω πολλά να πω αλλά δεν θέλω να μιλήσω. Την Τετάρτη χάσαμε το πρωτάθλημα από τον Κο Κοντονή. Αυτά τελείωσαν. Από δω και μπρος να τα ξεχάσουν αυτά. Να γίνει η πραγματική αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου και να μπουν άνθρωποι τίμιοι και μορφωμένοι. Πήραμε τόσες δεκαετίες το δυσκολότερο πρωτάθλημα και 45 τίτλοι δεν είναι λίγοι. Εγώ σιχάθηκα τον εαυτό μου με αυτό το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός αντί να δώσει αψιμαχίες έδινε πολέμους. Η διαιτησία ήταν 99% εναντίον μας και δεν θέλω να βλέπω τους διεθνείς διαιτητές και εύχομαι την Τετάρτη να μην τολμήσουν να κάνουν το τερατούργημα που έκαναν στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός είναι πεντακάθαρος, είμαι περήφανος που είμαι Ολυμπιακός και αν ξαναγεννιόμουν Ολυμπιακός θα ήμουν ξανά. Να είναι μαζί με εμάς όλη η Ελλάδα. Να βοηθάει ο κόσμος την ομάδα. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό του Ρέντη γιατί όλοι έχουν συμβολή στην επιτυχία.
Ο Τάκης Λεμονής ήταν η ενδεδειγμένη λύση, είναι παιδί του Ολυμπιακού, έχει το πλεονέκτημα του ότι έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας και μπορεί να το μεταδίδει και έκανε πολύ καλή δουλειά. Να ευχαριστήσω τον Κο Βούζα και αφήνω τους άλλους. Να μην αφήνει ο κόσμος τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρο. Οι άλλοι είναι μόνιμοι προταθληταί τον Αύγουστο και τον Ιούλιο».