Τώρα κατάλαβες διορισμένοι τι σημαίνουν

Κύριο Ευάγγελο Γραμμένο ( δια μέσω Π.Α.Ο.Κ.). Ενταύθα
Κύριε Γραμμένε, τώρα που έκανες τη συνάντηση με την ΠΔΕ/ΕΠΟ. και πήρες τις απαντήσεις που σου έδωσαν για το θέμα της διεξαγωγής των εκλογών κατάλαβες κι εσύ ... διορισμένες διοικήσεις τι σημαίνουν!
Τώρα, που ένιωσες στο πετσί σου όσα δεν μπορούσες να σκεφθείς (εσύ και οι συνεργάτες σου) όταν έτρεχες με προσφυγές για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ και μη διεξαγωγή των εκλογών, κατάλαβες ... τι σε περιμένει από τους διορισμένους της ΠΔΕ/ΕΠΟ.
Κανένας δεν επιχαίρει με το γεγονός πως η ΠΔΕ/ΕΠΟ, καλυμμένη πίσω από την αυθεντία της FIFA και με τις πλάτες της κυβέρνησης, σε αντιμετώπισε ως ... απλή παρωνυχίδα και σε έστειλε να περιμένεις την άφιξη της αποστολής της FIFA στην Αθήνα και τις συναντήσεις με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, ως επαίτης της κακιάς ώρας και ως ενοχλητικό, άρα αποδιοπομπαίο, άτομο.
Ζήσε τώρα με την καθημερινή απόρριψη εκ μέρους των διορισμένων, τον διορισμό των οποίων επεδίωξες και πέτυχες σε συνεργασία με τον ποδοσφαιρικό σου πάτρωνα και τον πολιτικό μέντορα και περίμενε στη γωνία πότε θα δεήσει η FIFA να συνεννοηθεί με τον υπουργεύοντα τον αθλητισμό και πότε ο υπουργεύων τον αθλητισμό θα καταλήξει σε κάποια απόφαση και ανάμενε να στην ανακοινώσουν.
Μείνε ενεός από το γεγονός πως οι εξελίξεις σε έχουν ξεπεράσει και εξακολούθησε να περιφέρεσαι "ανά τας οδούς και τας ρίμας της πόλεως" με μοναδική προίκα τον τίτλο του αιώνιου υποψήφιου προέδρου.
Έτσι που τη ζωή σου στις προσφυγές και στα δικαστήρια, που έτρεχες και κατέθετες προσφυγές για διορισμό προσωρινής διοίκησης, χάλασες σε όλο το ποδόσφαιρο την έχεις χαλάσει.

Υ.Γ. Ζητούμε ταπεινά συγνώμη για την κάκιστη απόπειρα απόδοσης "της πόλεως" του Κ. Καβάφη.