ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Και νέο κρούσμα με διαιτητές στα παιδικά

***«Δεν θέλουμε να πιστέψουμε με τίποτα τους ανθρώπους των ομάδων που λένε ότι επικοινώνησαν με την Ενωση και τους είπαν να παίξουν χωρίς διαιτητή και να στείλουν το αποτέλεσμα»!
www.pelop.gr

Παραμένει το πρόβλημα με τον μη ορισμό διαιτητών σε αγώνες των παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ. Προχθές, είχαμε νέο κρούσμα στο παιχνίδι Αχαϊκή - Αχιλλέας Οβρυάς (προπαίδες), στο οποίο δεν ορίστηκαν διαιτητές.
Δεν υπήρξε ειδοποίηση με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να προσέλθουν κανονικά στο γήπεδο.
Φυσικά, δεν θέλουμε να πιστέψουμε με τίποτα τους ανθρώπους των ομάδων που λένε ότι επικοινώνησαν με την Ενωση και τους είπαν να παίξουν χωρίς διαιτητή και να στείλουν το αποτέλεσμα!
Πολλά παιχνίδια διεξάγονται με έναν διαιτητή, ενώ ομάδα πήρε το ματς στα χαρτιά, καθώς δεν κατέβηκε ο αντίπαλος, ενώ δεν υπήρχε καν διαιτητής!
«Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν πολλοί αγώνες και λίγοι διαιτητές. Είμαστε σε διαδικασία που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα», λέει το μέλος της επιτροπής διαιτησίας, Τάκης Ανδριόπουλος.

Η άποψή του είναι σεβαστή και δεν την αμφισβητεί κανείς, αλλά δεν είναι σπουδαίο πράγμα να ενημερώνονται και τα σωματεία όταν δεν ορίζονται διαιτητές.