"Μήνυση Πατέρα σε Μαρινάκη ήταν..."

ΠΗΓΗ: www.contra.gr

Δεν έφτανε για τον Βασίλη Κωνσταντίνου που το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά τον... έστειλε σε Εισαγγελέα, για να κρίνει εκείνος αν θα παραπεμφθεί σε δίκη για ψευδορκία, μια... ατάκα του σε πηγαδάκι στη διακοπή της διαδικασίας, για το ποιος "κρυβόταν" πίσω από τον... Σισέ, θα συζητηθεί.
O Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Τζιμπρίλ Σισέ (όπως αναμενόταν) δεν εμφανίστηκαν σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, όπου και έπεσαν οι τίτλοι τέλους της πολύκροτης υπόθεσης που αφορούσε την μήνυση του Γάλλου σταρ στον “ερυθρόλευκο”πρόεδρο, για τα όσα είχαν συμβεί στο Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός το 2011.
Ο Μαρινάκης δεν... άκουσε έτσι την διπλή αθώωσή του, από τον πρόεδρο του Πρωτοδικείου. Και ο Σισέ τουλάχιστον δεν ταλαιπωρήθηκε αυτή τη φορά αφού τον εκπροσώπησε ο δικηγόρος του.
Αν κάποιος όμως, από αυτή την υπόθεση βγήκε χαμένος ήταν μάλλον ο... Βασίλης Κωνσταντίνου. Βλέπετε η εισαγγελέας έδρας ζήτησε να πάνε τα πρακτικά στον αρμόδιο εισαγγελέα, για να κρίνει εκείνος αν θα πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη για ψευδορκία (όπως δηλαδή τον κατηγόρησε ο δικηγόρος του Μαρινάκη, Θέμης Σοφός) ο παλαίμαχος κίπερ και παράγοντας του Παναθηναϊκού.
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου πάντως κατάφερε για μια ακόμη να... κλέψει την παράσταση με μια ατάκα του. Μόνο που αυτή δεν ειπώθηκε κατά την διάρκεια της διαδικασίας αλλά σε διακοπή της και συγκεκριμένα σε πηγαδάκι, παρουσία μάλιστα δικηγόρων τόσο της πολιτικής αγωγής όσο και της υπεράσπισης, αστυνομικών αλλά και πολιτών που παρακολουθούσαν την δίκη.
Πάνω στη ροή του λόγου του, λοιπόν, ο Βασίλης Κωνσταντίνου είπε και το εξής: “ποια μήνυση Σισέ σε Μαρινακη... Μήνυση Πατέρα σε Μαρινάκη ήταν...”!!!

ΒΑΜΙΧ.

Update


Με δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου απάντησε στα παραπάνω με την εξής δήλωση: ««Επειδή μου μεταφέρθηκε ένα δημοσίευμα που υποτίθεται πως καταγράφει λεγόμενά μου σε υποτιθέμενο "πηγαδάκι", έχω να πω ότι όχι μόνο δεν έχω κάνει κανένα τέτοιο σχόλιο και το δημοσίευμα είναι ψευδές, αλλά επιπλέον μου κάνει εντύπωση το πως προκύπτουν τέτοια προβοκατόρικα "ρεπορτάζ».