Αθώος ο Μαρινάκης

***Δικαστική απόφαση-καταπέλτης
***Με δεδομένο και το σόου που είχε στηθεί κατέπεσε μια ακόμη σκευωρία
***Παράλληλα το δικαστήριο αποφάσισε να στείλει την κατάθεση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλη Κωνσταντίνου στον Εισαγγελέα για ενδεχόμενη ψευδορκία
                         
Πανηγυρική δικαίωση (μια ακόμη) του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη μετά από μήνυση του Σισέ. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά τον απάλλαξε, τόσο από το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, όσο και από την ευθύνη των επεισοδίων αφού ειδικά για την περίπτωση αυτή ο δικαστής έκρινε ότι ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1, στις 18/02/2011. Επιπλέον κρίθηκε ότι δεν υπήρχε συκοφαντική δυσφήμιση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού. Δηλαδή, ο Μαρινάκης αθωώθηκε και από τις δυο κατηγορίες.
Ακόμη το δικαστήριο έδωσε εντολή κρατηθεί για ψευδορκία ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος κατέθεσε στη σύσκεψη των μέτρων για εκείνο το παιχνίδι, ενώ το όνομά του δεν είναι στα πρακτικά της ΕΛΑΣ και πως βρισκόταν στο γήπεδο ως γενικός αρχηγός, αλλά και πάλι το όνομά του δεν υπάρχει στο φύλλο αγώνα.


Ελαμψε η αλήθεια. Οσοι επιχειρούν να σπιλώσουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού παίρνουν τις απαντήσεις τους από τη δικαιοσύνη.