Βόλτα στη Γερμανία


ΠΗΓΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
Γίνονται αυτά τα πράγματα; Γίνονται, γίνονται! Μόνο που κάποιοι τα παρουσιάζουν όπως θέλουν, κάνουν τάχα πως δεν καταλαβαίνουν και φυσικά γι’ αυτούς δεν τρέχει… κάστανο. Πιο ωμά δεν μπορούμε να το γράψουμε.
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι απεσταλμένοι που ακολούθησαν την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Γερμανία μαζί ταξίδεψαν και οι πρόεδροι των ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, Πέλλας Αστέριος Αντωνίου και Πρέβεζας Θωμάς Κάρτσακλας, όπως και ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και εκ των ηγετικών στελεχών της παράταξης Γραμμένου, άσχετα αν δεν έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα, όντας εμπλεκόμενος και παραπεμφθείς στη δικαιοσύνη για την υπόθεση της Κάρτας Υγείας. Αν επρόκειτο για αποστολή άλλης ομάδας, οι δήθεν αντικειμενικοί, ειδικότερα η συμμορία της προπαγάνδας, θα ζητούσαν μέχρι και την παρέμβαση της Μέρκελ, ώστε να μην τους επιτρέψει την είσοδο στη χώρα ή να τους κρατήσει εκεί για να βάλει η καγκελάριος ένα λιθαράκι σε αυτό που αποκαλούν εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μετά από τέτοιες ειδήσεις και με τέτοια (μη) παρουσίαση από κάποιους, απλά βγαίνει το συμπέρασμα πόσο υποκριτές και συμφεροντολόγοι υπήρξαν αρκετοί στο παρελθόν με τη… μάσκα ότι τάχα ασκούν λειτούργημα. Η είδηση για τους προαναφερόμενους προέδρους Ενώσεων είναι γνωστή από χθες λίγο μετά το μεσημέρι, τόσο μέσω του διαδικτύου όσο και μέσω των ερτζιανών.
Ομως, οι δήθεν αντικειμενικοί… αμολάνε αετό!!!
Πού κρυφτήκατε, βρε παιδιά;
Σας πειράζει που σας κατηγορούμε και για υποκρισία;
Ο Μαρινάκης για μια τυχαία συνάντηση στο Χίλτον πήγε κατηγορούμενος, επειδή κάποιοι έβαλαν τη φαντασία τους να οργιάσει και έβγαλαν αυθαίρετα συμπεράσματα. Ομως, με το κο-κο-κο στην είδηση ότι πρόεδροι Ενώσεων ακολούθησαν την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Γερμανία για τη ρεβάνς με τη Σάλκε απλά δείχνουν ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει ήταν και είναι να πλήξουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Και μόνο ο παραλληλισμός των δύο ειδήσεων αποδεικνύει ταυτόχρονα και τα συμφέροντα ποιων εξυπηρετούσαν.
Μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα γινόταν αν κάποιοι πρόεδροι Ενώσεων ακολουθούσαν την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αγκυρα; Μέχρι και από τον ΟΗΕ θα ζητούσαν να παρέμβει τα «παπαγαλάκια» της ενημέρωσης που θίγονται και εύκολα, όταν κάποιος προσβάλει τη, για τα… μπάζα, αντικειμενικότητά τους!
Γράφουμε όλα αυτά για να τους ξεγυμνώσουμε απέναντι στον κόσμο του Ολυμπιακού. Να μην τους δίνει «κλικ», να μη διαβάζει κάποια ΜΜΕ (του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου) δήθεν ως αντικειμενικά.
Και το σημαντικότερο; Να μην τους πιστεύει! Λάσπη θέλουν να ρίχνουν και στον Μαρινάκη, και στον Ολυμπιακό…