Ευαίσθητα δεδομένα



Ο ένας ( Πρόεδρος Ένωσης), παρατηρητής σε αγώνα Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων βρέθηκε, χωρίς κανένα προγραμματισμό και εντελώς τυχαία, στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με οπαδούς της ομάδας που προκρίθηκε με αποτέλεσμα να λοιδωρηθεί βάναυσα, να υπονοηθούν σε βάρος του διάφορα, να δεχθεί επί προσωπικού ανοίκειες επιθέσεις και προσπάθησε, στη χώρα που ζούμε, να διεκδικήσει τη δικαίωσή του με δικαστικούς όρους, στην μήνυση δεν δικαιώθηκε και περιμένει το αποτέλεσμα της αγωγής.
Ο δεύτερος (Πρόεδρος Ένωσης), παρατηρητής και αυτός σε αγώνα Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων μετά τον αγώνα γύρισε (θεωρητικά) στο σπίτι του, ήρεμος που επιτέλεσε το καθήκον του.
Ο τρίτος Πρόεδρος Ένωσης), παρατηρητής και αυτός σε αγώνα Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων της ίδιας ομάδας με τον δεύτερο, έκανε το καθήκον του και γύρισε στο σπίτι του, ήρεμος που επιτέλεσε το καθήκον του.
Ο δεύτερος με τον τρίτο (Πρόεδροι Ένώσεων) ήταν τιμητικά προσκεκλημένοι σε ταξίδι της ομάδας, στους αγώνες Κυπέλλου της οποίας υπήρξαν παρατηρητές, εκτός Ελλάδος για αγώνα διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA, ταξίδεψαν με το αεροπλάνο της ομάδας, έμειναν στο ξενοδοχείο της ομάδας, πήγαν στο γήπεδο που έπαιξε η ομάδα και επέστρεψαν στην Ελλάδα με το αεροπλάνο της ομάδας.
Σημαίνει η τιμητική πρόσκληση που δέθηκαν και στην οποία ανταποκρίθηκαν ότι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους; Όχι βεβαίως.
Αντίδραση από ευαίσθητους δημόσιους κατηγόρους; Καμία, ίσως και λόγω χαμένης  στον κυκεώνα των εξελίξεων ευαισθησίας.

Υ.Γ. Ελλάδα 2017!!!