Η προπαγάνδα θέλει να επιβάλλει την τιμωρία του βοηθού

Η "συμμορία" της προπαγάνδας βλέπει ότι με ευθύνη των Τριτσώνη, Κουκουλάκη περνάει το δικό της, καθώς (ω, τι σύμπτωση!) λαμβάνονται τα μηνύματα που στέλνει και τιμωρούνται οι διαιτητές, οι βοηθοί, ακόμη και οι παρατηρητές που δεν ικανοποιούν τα «θέλω της». Αυτή τη φορά στο στόχαστρό της βρίσκεται ο βοηθός Κασσαβέτης (Αιτ/νιας) για τη φάση του 52’ στο ματς Βέροια-Ολυμπιακός 1-2. 
Όπως θα διαπιστώσετε το βίντεο ο Καπετάνος κάνει κίνηση προς τη μπάλα και είναι οφσάιντ, ενώ ο Κάλβο δεν φαίνεται καν! Δεν φαίνεται αν καλύπτεται ή όχι. Ακόμη και αν δεχθούμε ότι καλύπτεται, δηλαδή ότι ο Κάλβο δεν είναι οφσάιντ που είναι το πιο πιθανό, ο παίκτης της Βέροιας βρίσκεται πολύ πλάγια, άρα δεν έχουμε καν υποσχόμενη επίθεση. Βγαίνει μπροστά μόνος του επειδή οι άλλοι έχουν σταματήσει!
Σημειώστε επίσης:
1) Γιατί η γραμμή της NOVA δεν είναι παράλληλα με τη γραμμή του κέντρου; Γιατί στην από δω πλευρά της φωτογραφίας απέχει περισσότερο σε σχέση με την απέναντι; Προσέξτε ακόμη ότι τραβήχτηκε ενώ η μπάλα δεν έχει φύγει.
2) Ενας βοηθός δεν είναι δυνατόν να τιμωρηθεί για ένα μόνο λάθος εκτός αν πρόκειται για προφανή ευκαιρία. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει. (Θα επανέλθουμε για να γράψουμε με ποια κριτήρια βαθμολογούνται οι βοηθοί, επειδή δεν είναι μόνο ένα). Στην φωτογραφία ο Κασσαβέτης όπως φαίνεται έχει σωστή θέση και έχει σκύψει για έχει πλήρη εικόνα, μέχρι την άλλη άκρη.
3) Στο ματς Βέροια-Ολυμπιακός 1-2 οι βοηθοί σημείωσαν συνολικά 14 οφσάιντ, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τα στατιστικά της Superleague.

4) Η "συμμορία" της προπαγάνδας θέλει να επιβάλει την τιμωρία του βοηθού. Δείτε τι γράφουν για τη διαιτησία της Βέροιας άλλες ιστοσελίδες. Δεν ορμάνε να τον …φάνε.
www.gazzetta.gr
www.sport.24.gr
www.sentragoal.gr

5) Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα τιμωρηθεί ή όχι. Αυτό είναι δουλειά των αρμοδίων. Επίσης, η κριτική είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός. Όμως, άλλο να προσπαθείς να επιβληθείς μέσω αυτής, όπως δηλαδή κάνει η "συμμορία" της προπαγάνδας που υπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων ΠΑΕ.
6) Κι άλλοι διαιτητές ή βοηθοί έχουν κάνει λάθη, όμως η εμμονή τους είναι μόνο στα ματς του Ολυμπιακού. Ακόμη και ανάποδο πλάγιο να δίνονταν, πάλι τεράστιο λάθος θα έβλεπαν, όπως ήδη έχουν αποδείξει. Αυτά τα κάνουν επειδή θέλουν να αδικείται ο Ολυμπιακός. Οι δήθεν αντικειμενικοί δεν έκαναν τον ίδιο θόρυβο για τους Παπαπέτρου, Βάτσιο, Φουκάκη, Μάνταλο, Κύζα, Σιδηρόπουλο κτλ.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του, βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Πάντως, η παράνομη, με βάση τον κανονισμό, ΚΕΔ (Τριτσώνης, Κουκουλάκης) όλως τυχαίως διαμορφώνει την ίδια άποψη.