Χατζησαρόγλου: «Τι παραπάνω θέλετε κύριοι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου»

***Δήλωση του προέδρου της ΕΠΣ Δράμας για τις προτάσεις της Superleague για την ΕΠΟ, τη διαιτησία αλλά και για την κυβέρνηση

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ:

"Λίγα λόγια για την SUPER LEAGUE & FOOTBALL LEAGUE :
Κύριοι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, έχετε 10% επιρροή στην εκλογική διαδικασία και 25% εκπροσώπηση στο συμβούλιο της Ε.Ε. της ΕΠΟ, τι παραπάνω θέλετε;
Όσο για την διαιτησία να ρωτήσουν στην FIFA & UEFA, αν γίνεται να δημοσιοποιούνται οι ποινές , ενώ για την ΚΕΔ:  Απλά να ορίζονται οι πιο ικανοί, σύμφωνα με την πορεία της θητείας τους όταν ήταν ενεργοί διαιτητές , και με αρνητικό bonus τις ποινές που κατέγραψαν στο ποινολόγιο όσο ήταν ενεργοί  ,ενώ έως θετικό bonus , τον βαθμό δυσκολίας που είχαν καταγράψει στην ενεργή πορεία τους στην διαιτησία. Για την δημοσιοποίηση της βαθμολογίας των διαιτητών επαναλαμβάνω μία ερώτηση στην FIFA & UEFA αρκεί .
Για την κυβέρνηση μας:
Δυο θητείες στους προέδρους των ενώσεων, αυτό δεν θέλετε;  Φυσικά .... Συμφωνώ ...Οταν το ψηφίσουν για τους βουλευτές και τους υπουργούς όμως πρώτα.
Για το ασυμβίβαστο προεδρος ΕΠΣ και μέλος Ε.Ε. ΕΠΟ: Φυσικά και πάλι συμφωνώ, αφού πρώτα γίνει ασυμβίβαστο ο βουλευτής να γίνεται υπουργός.
Και για τις εκλογές των ενώσεων: Και πάλι συμφωνώ αφού όμως πρώτα οι υπουργοί θα ψηφίζονται από τον λαό . Έτσι για να μάθουν ότι μετά το ένα είναι το δύο και μετά το δύο είναι το τρία και Ούτω  καθ´εξής.
Με τιμή
Σε όλους τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου (Αυτών που αποτελούν την θερμοκοιτίδα για να υπάρχει ποδόσφαιρο)"
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ