Ο ΟΦΗ τα ρίχνει στον Αρετόπουλο για πέναλτι που δεν έγινε! – Ο Μπίκας δικαίωσε τον διεθνή ρέφερι

Η διαιτησία είναι το εύκολο άλλοθι, αν οι ομάδες χάνουν. Τον κανόνα αυτό ακολούθησε και ο ΟΦΗ ρίχνοντας στον Αρετόπουλο τις ευθύνες της ήττας από τον Αρη. Η ομάδα της Κρήτης φωνάζει για ένα πέναλτι, όμως ο παρατηρητής Μπίκας, σύμφωνα με πληροφορίες, δικαιώνει τον διεθνή ρέφερι για την απόφασή του. Ούτως ή άλλως ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και κάθε ομάδα που θεωρεί ότι αδικείται ή θα λέει για λόγους εντυπώσεων ότι αδικείται, θα ζητά ο ρέφερι να μην ορίζεται στα παιχνίδια της. Ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε επειδή η ΚΕΔ των Τριτσώνη, Κουκουλάκη είναι αγκυλωμένη στη «μαύρη λίστα» των ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:
«Στο παιχνίδι Άρης-ΟΦΗ, η ανοχή μας για τη διαιτησία, τελείωσε. Η στάση μας και ο σεβασμός που δείξαμε, εκλήφθηκε ως αδυναμία. Ο διαιτητής Αρετόπουλος, αποδείχθηκε πολύ μικρός, να σφυρίξει ένα ντέρμπι δυο μεγάλων ομάδων, οι οποίες συγκυριακά βρίσκονται στη Β' Εθνική.
Δυστυχώς δικαίωσε εκείνους, που από την ημέρα του ορισμού του, είχαν προδιαγράψει το τι θα γίνει. Δεν σεβάστηκε την ιστορία του ΟΦΗ και την προσπάθεια των παικτών μας. Για μας είναι ανεπιθύμητος. Όπως και όσοι δε σέβονται την τίμια στάση μας, μέχρι σήμερα. Ο ΟΦΗ δεν ζητάει εύνοια από κανένα.  Ούτε αναζητάει άλλοθι στην διαιτησία. Εμείς ζητήσαμε μόνο το πενήντα-πενήντα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Φωνάζουμε, γιατί μας βγάζουν από τα ρούχα μας, οι Αρετόπουλοι.
Φωνάζουμε, γιατί έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι (Χαντί) και αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Φωνάζουμε, γιατί κάποιες ομάδες της κατηγορίας, ευνοούνται σκανδαλωδώς, κάθε Κυριακή. Φωνάζουμε, γιατί δεν μας αφήνουν να διεκδικήσουμε τίμια στο γήπεδο αυτό που δικαιούμαστε.

Κανένας σεβασμός και καμία ανοχή λοιπόν από εδώ και πέρα σε όσους δεν το αξίζουν. Και ένα μήνυμα: Όσοι νομίζουν ότι ο ΟΦΗ τελείωσε με τη άνοδο επειδή έτσι το ήθελε ένας διαιτητής, να περιμένουν να δουν τη συνέχεια! Θα έχει ενδιαφέρον!».