Πολλές φάσεις στην Τρίπολη

***Τι είπε ο Ελευθερόπουλος για τον Κατσικογιάννη, τι κατάγγειλε ο Ζαμάνης
***Φυσικά μην περιμένετε από την ανύπαρκτη ΚΕΔ να προστατεύσει τον διαιτητή αφού οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης δεν ενημερώνονται από τα ΜΜΕ
SUPERLEAGUE
18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1
4              Κίτρινες               1
17           Φάουλ                  18          
 1             Οφσάιντ              1             
 5             Κόρνερ                 6
Διαιτητής: ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Βοηθοί: ΜΠΕΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
4ος: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Παρατηρητής: ΖΑΝΕΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Πολλές φάσεις στην Τρίπολη:
Η ένταση ξεκίνησε από την αρχή, καθώς στο 13’ ο Τσουκαλάς δέχθηκε την πρώτη κίτρινη στη μίνι σύρραξη μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Τασουλή, ο οποίος δεν είδε κάρτα. Στο 16’ ακολούθησε ένα ακόμη του Φαρίνια στον Μασούντ με τον πρώτο στη μίνι σύρραξη να προσπαθεί να χτυπήσει τον αντίπαλό του που τον βρήκε στον ώμο στην κίνηση με το χέρι. Ο ρέφερι έδειξε από μια κίτρινη, αν και ο παίκτης του Πανιωνίου δεν έκανε κάτι, σε μια φάση που σήκωνε μέχρι και κόκκινη στον Φαρίνια.
Σωστό το πέναλτι στον Αστέρα στο 42’, καθώς έχουμε και τράβηγμα του Ιγκλέσιας και χέρι του Βλάχου.
Στο 47’ ο Πανιώνιος έκανε το 1-1 μετά από ανύπαρκτο κόρνερ του Γεωργακόπουλου.
Στο 49’ ο Μπεν έχει χάσει ευκαιρία, όμως προηγήθηκε επιθετικό φάουλ που δεν υποδείχθηκε.
Στο 53’ σωστά ο Κατσικογιάννης δεν έδωσε πέναλτι αφού δεν υπάρχει παράβαση του Μπέρτου στον Μασούντ.
Στο 80’ κακώς ο Μπετσόγλου έκοψε με οφσάιντ τον Ιωαννίδη.
Στο 85’ ο Ρισβάνης δεν έκανε πέναλτι στον Μασούντ, άρα σωστός ο Κατσικογιάννης όπως και στο 91’, αφού του Βλάχου στον Μάσα είναι ώμο με ώμο.
Ο Κατσικογιάννης έπρεπε να δείξει περισσότερες κίτρινες. Στην αρχή πήγε να του ξεφύγει το ματς, όμως μετά κατάφερε να το ελέγξει.

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης άφησε αιχμές κατά του διαιτητή Κατσικογιάννη (Ηπείρου), λέγοντας ότι άλλαξε η συμπεριφορά του. Ο Ελευθερόπουλος σχολίασε ως εξής τη φάση του γκολ που δέχθηκε ο Αστέρας: « Ήμουν πολύ μακριά από την φάση. Το μόνο που είναι άσχημο είναι το πώς αλλάζει η συμπεριφορά του διαιτητή. Δεν είναι το κόρνερ ή το φάουλ. Καταλαβαίνεις, το νιώθεις πώς αλλάζει η συμπεριφορά του διαιτητή, ποιον θέλει να... Δεν ξέρω τι μπορεί να είχε συμβεί στο ημίχρονο, αυτά τα ξέρουν άλλοι. Οι παίκτες μου ορκίζονται πως δεν υπήρξε κόρνερ».
Ο ΖΑΜΑΝΗΣ
Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιώνιου, Νίκος Ζαμάνης κατήγγειλε πως ο διαιτητής του αγώνα της Τρίπολης είπε στους παίκτες του ότι ο ΠΑΣ και όχι οι «κυανέρυθροι» θα βγουν στην Ευρώπη. 

Αναλυτικά η δήλωσή του στην κάμερα της Nova: «Εγώ σήμερα έχω να πω τα εξής. Δε μιλάω για το πέναλτι που δεν δόθηκε, δε μιλάω για τις άλλες φάσεις υπέρ του Πανιώνιου, υπέρ της ομάδας μου, μιλάω για έναν συγκεκριμένο διαιτητή, ο οποίος προκάλεσε τους παίκτες μου και τους είπε, σήμερα παιζόταν καταρχάς το παιχνίδι Αστέρας-Πανιώνιος και του είπε εν ψυχρώ του Κόρμπου ότι 'μη χτυπιέστε τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς'. Σε ποιο παιχνίδι Αστέρας-Πανιώνιος λέει ο διαιτητής στους παίκτες μου ότι τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς, είναι ντροπή. Εμείς θα κυνηγήσουμε τον συγκεκριμένο διαιτητή όσον αφορά νομικά και στην ΕΠΟ, δεν θέλουμε ποτέ να μας ξανασφυρίξει και να υποστεί τις κυρώσεις που πρέπει να υποστεί, σας ευχαριστώ πάρα πολύ», ανέφερε σχετικά.

Φυσικά μην περιμένετε από την ανύπαρκτη ΚΕΔ να προστατεύσει τον διαιτητή αφού οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης δεν ενημερώνονται από τα ΜΜΕ.