«Θα σε σκοτώσω»… - Απειλές-σοκ από τον πρόεδρο του Ατρομήτου Γιώργο Σπανό εναντίον του βοηθού

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Της εξυγίανσης το… κάγκελο έγινε στο Περιστέρι. Το φύλλο αγώνα του διαιτητή Γιάννη Δελφάκη (Αρκαδίας) είναι… φωτιά για τον πρόεδρο του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό. Σύμφωνα με αυτό οι απειλές του εναντίον του βοηθού Θέμη Κούρεντα (Τρικάλων) ξεπερνούν κάθε όριο και προκαλούν πραγματικό σοκ στους υγιείς φιλάθλους. Όχι μόνο τον έπιασε από το λαιμό, αλλά απείλησε ότι θα τον σκοτώσει. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο βοηθός, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, ανέφερε στον ρέφερι ότι φοβήθηκε για τη σωματική του ακεραιότητα. Δεν θα είναι εκτός πραγματικότητας όποιος υποστηρίξει ότι οι απειλές του ξεπερνούν αυτές του πεζοδρομίου…
Συγκεκριμένα:
Μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1 ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός επιτέθηκε φραστικά στον πρώτο βοηθό Θέμη Κούρεντα (Τρικάλων) και σύμφωνα με το φύλλο αγώνα του είπε τα εξής: «Ασέλγησες στο ποδόσφαιρο. Έχεις τελειώσεις, εσύ και ο Μπουτζιώλης (σ.σ. πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων). Γιατί εκτίθεσαι για τον Μπουτζιώλη. Από Δευτέρα δεν θα είσαι τίποτα. Έχετε τελειώσει».
Σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνα ο Σπανός επανέλαβε τα παραπάνω και κατά την είσοδο των διαιτητών για το δεύτερο ημίχρονο.
Μετά τη λήξη του ματς ακολούθησε νέα φραστική επίθεση, πάλι εναντίον του πρώτου βοηθού Θέμη Κούρεντα και στο φ.α. αναγράφονται τα εξής: «Έκανες έγκλημα σήμερα θα σε εξαφανίσω. Τελείωσες από το ποδόσφαιρο, εσύ και ο Μπουτζιώλης. Έκανες την αποστολή σου».
Ο Σπανός ακολούθησε τους ρέφερι και στα αποδυτήρια και σύμφωνα με το φ.α. πριν κλείσουν την πόρτα είπε τα εξής: «Θα έρθω εγώ ο ίδιος στα Τρίκαλα και θα σε βρω και θα σε γαμήσω. Θα σου βγάλω τα αυτιά. Δεν θα ξαναπιάσεις σημαία. Τελείωσες εσύ και ο Μπουτζιώλης. Θα σε γ… ρε πούστη».
Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Ατρομήτου έπιασε από το λαιμό τον βοηθό και πρόσθεσε στα παραπάνω: «Θα σε βρω ρε αρχίδι και θα σε σκοτώσω».

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα ο Κούρεντας ανέφερε στον Δελφάκη ότι φοβήθηκε για τη σωματική του ακεραιότητα και ο ρέφερι της ΕΠΣ Αρκαδίας τον απομάκρυνε, ενώ ο Σπανός συνέχισε να βρίζει και να απειλεί».