Ούτε βλέμμα με τον Βαρούχα δεν αντάλλαξαν οι Αθηναίοι διαιτητές της Superleague – Επί δυο ώρες κλεισμένος στο γραφείο του ο πρόεδρος του ΣΑΔ που μετά από 20 χρόνια δεν έκανε ούτε χαιρετισμό

Την περασμένη Δευτέρα έλαβε χώρα η πρώτη εκπαιδευτική συγκέντρωση των διαιτητών της ΕΠΣ Αθηνών. Στο e mail που τους εστάλη από την Επιτροπή Διαιτησίας καλούνταν στην «Αίθουσα των Αθηναίων Διαιτητών» και αρκετοί ρωτούσαν άλλους που βρίσκεται ο συγκεκριμένος χώρος. Η διατύπωση ήταν προσεγμένη και σωστά ερμηνεύτηκε ότι ήταν τα γραφεία του Συνδέσμου τους.
Πήγαν ακόμη και οι ρέφερι και οι βοηθοί της Superleague που πέρσι είχαν κόντρα με τον Βαρούχα, αποφασισμένοι να φύγουν σε περίπτωση που ο πρόεδρος του ΣΑΔ ανέβαινε στο βήμα για να μιλήσει. Σύμφωνα με τον κανονισμό οι σύνδεσμοι διαιτητών δεν αναγνωρίζονται και οι ρέφερι κινδυνεύουν με διαγραφή, εφόσον στα μαθήματα λαμβάνουν μέρος μη πιστοποιημένοι εκπαιδευτές.
Χαιρετισμό έκανε ο υπεύθυνος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΑ Γιώργος Μητροφάνης, ο οποίος νωρίτερα ρώτησε τους ρέφερι της μεγάλης κατηγορίας αν βρήκαν τον δρόμο, κάτι που δεν άρεσε, εκτός αν το ερμήνευσαν λάθος. Μάθημα έκανε ο εκπαιδευτής Δημήτρης Κοσικίδης.
Στο διάστημα αυτό ο πρόεδρος του ΣΑΔ Παναγιώτης Βαρούχας δεν εμφανίστηκε στην «Αίθουσα των Αθηναίων Διαιτητών». Ήταν κλεισμένος στο γραφείο του παρέα με έναν φίλο του πρώην διαιτητή και νυν παράγοντα ομάδας. Επί δυο ώρες δεν βγήκε από εκεί και μετά από 20 χρόνια δεν έκανε ούτε χαιρετισμό.

Άλλωστε για να πάνε οι Αθηναίοι διαιτητές και βοηθοί της Λίγκας στα γραφεία του ΣΑΔ είχε διαρρεύσει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να παρέμβει στο μάθημα ο πρόεδρος του συνδέσμου.

ΕΛΑΤΕ KAI ΣΤΟ FACEBOOK

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ "ΚΑΥΤΑ" ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Σφυρίγματα (ΕΔΩ)