Ο Παπαδόπουλος «συστημικός» διαιτητής; - Και γιατί ο Γραμμένος τον κάλυψε στον παρελθόν;



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σύμφωνα με την προπαγάνδα ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) είναι… συστημικός διαιτητής αλλά στο ματς Ολυμπιακός-Λάρισα 1-0 έπαιξε 50-50. Είναι κάτι ανάλογο με τα… σενάριά τους ότι ο Κούγιας τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό. Βλέπετε τους έχουν ξεχωρίσει σε αρεστούς και μη και μετά τα χθεσινά γίνεται εύκολα αντιληπτό που κατατάσσεται ο Θεσσαλονικιός σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Ο μηχανισμός της προπαγάνδας ξεχωρίζει διαιτητές.
Μετά το ματς Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 1-0 στις 13/12/2015, η προπαγάνδα που τώρα… αποθεώνει τον Παπαδόπουλο, τον είχε βάλει στην… πριονοκορδέλα επειδή κατά την άποψή τους ευνόησε τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε λοιπόν τι δήλωσε ο νυν υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος:
Στη συνέντευξή του στον «ΣΠΟΡ FM» ο Βαγγέλης Γραμμένος δήλωσε στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο:
Για τη διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό: «Δεν έχω δει τον αγώνα. Ούτε φάσεις, επειδή ήμουν εκτός Θεσσαλονίκης και επέστρεψα αργά το βράδυ. Έχω δεχθεί κάποια τηλεφωνήματα σε συνεργασία με τους κατάλληλους ανθρώπους. Είναι καλός διαιτητής, κατά την άποψή μου, πάρα πολύ καλός διαιτητής. Θα έπρεπε να βρίσκεται στους πίνακες της Λίγκας εδώ και δύο χρόνια. Το πρόβλημα της ελληνικής διαιτησίας είναι η παθογένεια και εκεί πρέπει να σταθούμε. Δεν έχει σημασία η μία στιγμή ενός διαιτητή, αλλά είναι συνολικό το πρόβλημα. Αντικατοπτρίζεται στην ΕΠΟ και όλο αυτό το σύστημα που δεν αφήνει το ποδόσφαιρο να αναπνεύσει».

Υ.Γ.: Στον Ολυμπιακό μπαίνουν όλοι οι διαιτητές. Οι ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ έβγαλαν ...μαύρες λίστες. Και φυσικά, δεν κρύβεται ότι έχουν και... αρεστούς ρέφερι, όχι φυσικά για 50-50!!!!