Φοβισμένος ο Παπαδόπουλος, αυτά κάνει η προπαγάνδα και η στοχοποίηση – Μήπως ήρθε η ώρα και ο Ολυμπιακός να ζητήσει ποιοι διαιτητές δεν θέλει να τον σφυρίζουν όπως έκαναν και οι ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ;

***Ο Θεσσαλονικιός έδινε μόνο φάουλ υπέρ της Λάρισας, ειδικά στο τέλος έκλεισε τον Ολυμπιακό στην περιοχή του

ΠΗΓΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Με… σφραγίδα Σαραϊδάρη μπήκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) στο ματς Λάρισα-Ολυμπιακός 1-0, ένας διαιτητής που ανήκει στην ίδια ένωση με τον εκπρόσωπο της Superleague στην Επιτροπή Ορισμών. Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι μπήκε φοβισμένος μέσα στο γήπεδο, κάτι που σημαίνει ότι έχει επηρεαστεί από την προπαγάνδα. Μπορεί να μην έκανε το μεγάλο λάθος, όμως σε κάθε άγγιγμα παίκτη της Λάρισας έδινε φάουλ, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού έπρεπε να …δεινοπαθήσουν για καταλογίσει παράβαση υπέρ τους και εννοούμε ότι «χάθηκαν» κάποια φάουλ υπέρ των Πειραιωτών. Απόδειξη ότι ο απολογισμός των φάουλ είναι 22-14 υπέρ της Λάρισας, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά.
Επίσης, ο ρέφερι του χθεσινού αγώνα ανέχθηκε και τις καθυστερήσεις των γηπεδούχων. Σχεδόν σε κάθε πέσιμο έμπαινε το ιατρικό τιμ της Λάρισας μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να κόβεται ο ρυθμός του αγώνα.
Κάποιες άλλες περιπτώσεις για τον ρέφερι της ΕΠΣ Μακεδονίας:
Ο Παπαδόπουλος στο 36’ δεν έδωσε κίτρινη στον Φάρκας για φάουλ πάνω στον Σεμπά, την οποία ο παίκτης της Λάρισας είδε αργότερα (82’). Μια ευκαιρία της Λάρισας στο 39’ ξεκίνησε από φάουλ του Ντόντο. Στο 57’ έγινε φάουλ στον Καρντόσο, οριακά εκτός περιοχής, πλάγια δεξιά, της Λάρισας που δεν δόθηκε. Στο 58’ ο Ιντέγιε έκανε τακουνάκι η μπάλα βρήκε στο χέρι του αντιπάλου, όμως ο ρέφερι είπε «παίζεται» στην παράβαση κοντά στην περιοχή της Λάρισας. Στο 90’, 40 μέτρα από την εστία του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει το φάουλ που καταλογίστηκε σε βάρος του Φορτούνη. Στις καθυστερήσεις δεν παίχθηκαν και τα πέντε λεπτά . Ο Ξενοδοχόφ για 1,5’ ήταν πεσμένος στο χορτάρι επειδή είχε τραυματιστεί.
Ειδικά στο τέλος ο ρέφερι με τις υποδείξεις του έκλεινε τον Ολυμπιακό στην περιοχή του.
Σωστά δεν μέτρησε από τον Νικολαϊδη (Μακεδονίας) το τέρμα του Ελιουνούσι στο 7’ αφού ήταν οφσάιντ. Δεν υπάρχει πέναλτι του Ρέντζα σε σουτ του Σεμπά στο 45’.

***Δεν λέμε ότι επηρέασε το αποτέλεσμα όμως τα λάθη είναι λάθη...

ΕΛΑΤΕ KAI ΣΤΟ FACEBOOK

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ "ΚΑΥΤΑ" ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Σφυρίγματα (ΕΔΩ)


Σχόλια