Σοβαρότης μηδέν στην Superleague – Ο Στράτος παραιτήθηκε για να επανεκλεγεί μετά από 13 μέρες και να συνεχίσει την αντιπολίτευση κατά της ΕΠΟ – Η «συμμαχία» δεν είχε άλλο στέλεχος για να αποφευχθεί το θέατρο του παραλόγου;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο κατήφορος της Superleague συνεχίζεται και έγινε ένα ακόμη βήμα προς την απαξίωσή της, απόδειξη ότι δεν μπορεί να βρει χορηγό, ενώ υπάρχει και απειλή περαιτέρω μείωσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η κίνηση για να μπει ιδιοκτήτης ΠΑΕ που θα έδινε κύρος στην ηγεσία της διοργανώτριας όχι μόνο απέτυχε αλλά ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης Γιώργος Στράτος, ο οποίος παραιτήθηκε πριν από 13 μέρες, έθεσε ξανά υποψηφιότητα και επανεξελέγη με δώδεκα ψήφους. Δηλαδή το 1/4 των ομάδων δεν τον ψήφισε.
Είναι δυνατόν να υπάρχει τόση… γύμνια στα στελέχη της «συμμαχίας» των ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και δεν μπόρεσαν να βρουν άλλον πρόεδρο για να κάνει αντιπολίτευση στην ΕΠΟ; Αφού ο Στράτος ήθελε να θέσει ξανά υποψηφιότητα γιατί παραιτήθηκε, δίνοντας την εντύπωση ότι διευκολύνει τον Κοντονή στο σχέδιο ανωμαλίας που βρίσκεται σε εξέλιξη σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου;
Ο Στράτος εξελέγη με τις ψήφους των: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Αστέρα  Τρίπολης, Βέροιας, Κέρκυρας, Παναιτωλικού, Πανιωνίου, Ατρόμητος, Πλατανιά, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθης.
Δεν τον ψήφισαν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΛ, στη διαδικασία μέρος δεν πήρε ο Λεβαδειακός, ενώ έλειπε ο εκπρόσωπος του Ηρακλή.
Ο Στράτος παραιτήθηκε επειδή ο Ολυμπιακός απέσυρε τη στήριξή του; Τελικά η… ευθιξία πήγε περίπατο.