Αγωνία για τα ασφαλιστικά μέτρα

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια του προέδρου της ΕΠΣ Αρτας Θανάση Τρομπούκη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε προγραμματίσει ΔΣ την Τετάρτη 24/08 με θέμα συζήτησης τα ασφαλιστικά μέτρα που συζητούνται στις 2 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για την προσφυγή των μελών της αντιπολίτευσης της Ένωσης, επειδή αντικαταστάθηκαν οι δυο εκπρόσωποι στη ΓΣ της ΕΠΟ που είχαν εξουσιοδοτηθεί (με σχετική απόφαση) από το ΔΣ.
Όμως, ο Θανάσης Τρομπούκης δεν το έβαλε κάτω. Προγραμματίζει νέο ΔΣ για την Παρασκευή 26/08 και σύμφωνα με πηγές άρχισε «μαραθώνιο» επικοινωνίας με τα πέντε μέλη που κατέθεσαν την προσφυγή, όμως δεν πήγαν στο ΔΣ της Τετάρτης 24/08. Αυτή τη φορά τους ζητά να παραστούν.

Προς τι αγωνία του κ. Τρομπούκη; Δεν θέλει να νομιμοποιήσει την απόφαση της ΓΣ με την οποία άλλαξε τα δυο μέλη, αν και η αντιπολίτευση της ΕΠΣ Αρτας θεωρεί ότι δεν είχε αυτό το δικαίωμα και για αυτό προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια; Τόσο θόρυβο δεν έκανε στη ΓΣ της ΕΠΟ στις 24 Ιουνίου, όπου και κατέθεσε μέχρι και μήνυση κατά του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη επειδή δεν δέχθηκε την αλλαγή, με αποτέλεσμα να μην ψηφίσουν οι «εκλεκτοί» του προέδρου της ΕΠΣ Αρτας;