Η ΕΠΟ έδειξε ότι είναι το αφεντικό στο ποδόσφαιρο – Καμία συζήτηση με τις ΠΑΕ για τη διαιτησία – Το ισπανικό μοντέλο αποτελεί παραχώρηση της ομοσπονδίας αλλά με την τακτική τους το έκαναν μπ…

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Οι λόγοι που η ΕΠΟ έκανε επίδειξη δύναμης, ματαιώνοντας τη σημερινή συνάντηση με τις ΠΑΕ για τη διαιτησία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της. Αναλυτικά:
«1) Να προστατευτεί η εκκρεμούσα διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου της λίγκας κατά τη γενική συνέλευσή της στις 31/8/2016, και
2) Να μην μετατραπεί η κορυφαία αυτή συνάντηση σε πεδίο αντιπαράθεσης και εκλογικής αναμέτρησης μεταξύ εκπροσώπων των ΠΑΕ, βάσει σχεδίου που είχε προετοιμαστεί και προγραμματιστεί προς εκτέλεση από συγκεκριμένα κέντρα».
Και τα «συγκεκριμένα κέντρα», που δεν κατονομάζουν στην ΕΠΟ είναι προφανώς η στάση βασικά της συμμαχίας Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ - ΑΕΚ σε συνδυασμό με το ρόλο του Πανόπουλου. Και αυτό αρκεί να θυμηθεί κάποιος τι συνέβη σε πρόσφατη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής όταν ο τότε πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Στράτος... μπαινόβγαινε με ένα τηλέφωνο από την αίθουσα και εν τέλει αποχώρησε διαμαρτυρόμενος για μη τήρηση της συμφωνίας του «ισπανικού μοντέλου» στη διαιτησία»
Υπενθυμίζουμε ότι ο Γκιρτζίκης στη συνάντησή του με τους Παναγόπουλο, Κωνσταντίνου, τους παράγοντες του ΠΑΟ, είχε προτείνει αρχιδιαιτή κοινής αποδοχής.
Ομως ούτε φωνή ούτε ακρόαση…


Στον Πανόπουλο είχε προτείνει, όταν απορρίφθηκε η αρχική του πρόταση για δήθεν επαγγελματική διαιτησίας, ξένο αρχιδιαιτητή και να τον διαλέξει η Λίγκα. Όμως, προτίμησαν το ισπανικό μοντέλο που το έκαναν μπ…λο.

Τι άλλο να κάνει ο Γκιρτζίκης; Να παίξει κιθάρα για να χορεύουν οι Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος;

Ενα σωρό προτάσεις τους έκανε, αυτοί ήθελαν να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Οσο για τον Πανόπουλο; Οπως φαίνεται ο... κρυφός άσος τους. Στους ρυθμούς τους. Σιγά μην ήθελε το καλό του ποδοσφαίρου...