Ο Κοντονής απλά θα βλέπει και δεν θα παρεμβαίνει – Η …τάπα από τον Γκιρτζίκη για το Κύπελλο

Μια σημαντικής σημασίας απόφαση για το Κύπελλο Ελλάδας πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία συνεδρίασε την Πέμπτη 11 Αυγούστου. Πλέον το Κύπελλο θα μπορεί να οριστεί και στο εξωτερικό, με προτεραιότητα τη Γερμανία, καθώς προβλέπεται από τους κανονισμούς της FIFA και της UEFA!
Πρόκειται για… τάπα του Γκιρτζίκη στον Κοντονή και στον κάθε υφυπουργό που θα μηχανεύεται διάφορα, όπως ο νυν, για να μετατρέψει σε παρωδία τον τελικό Κύπελλου που σε όλες τις χώρες είναι γιορτή του ποδοσφαίρου. Η ημερομηνία διεξαγωγής του ορίστηκε στις 6 Μάϊου 2017.
Αναλυτικά το άρθρο 3 της προκήρυξης του Κυπέλλου:
‘‘Έκτη φάση / τελικός αγώνας

Η έδρα του τελικού αγώνα του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά από πρόταση της επιτροπής κυπέλλου μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της δεύτερης φάσης η ΕΠΟ δύναται να ορίσει ως έδρα διεξαγωγής του τελικού αγώνα γήπεδο εκτός Ελλάδος με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας σύμφωνα με τις διατάξεις των κανονισμών FIFA / UEFA. Ως ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 εκτός αν προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας’’».