Σκληρές, ξεκάθαρες αλλά πάνω από όλα Κρητικές απαντήσεις στις προκλήσεις Βούρβαχη κατά του Κονταρού

*** «Ακόμα και οι μπράβοι που νοίκιασε ο τέως πρόεδρος σεβάστηκαν το όνομα ΚΟΝΤΑΡΟΣ και πέρασαν από το ξενοδοχείο AYRA και έκαναν ότι τους απαίτησε ο γνωστός καλλιτέχνης. Κύριε πρώην πρέπει να ζητήσετε Συγγνώμη για τους φουσκωτούς που φέρατε στα Χανιά αλλά και με τις δηλώσεις σας προσβάλλεται τον Μανώλη Κονταρό και τα Χανιά», γράφει η ιστοσελίδα eparxies.gr
*** «Μάλλον ξέχασε ο τέως Πρόεδρος ότι οι "άνθρωποι της νύχτας" που επιτέθηκαν στον Στέλιο Βαρουξάκη και την παράταξη του, προερχόταν από την πλευρά Βούρβαχη και αν έλειπε ο Μανώλης Κονταρός εκείνη την δύσκολη νύχτα των εκλογών της ΕΠΣ Χανίων ίσως να είχαμε άσχημες εξελίξεις», γράφει η ιστοσελίδα flashnews.gr
*** «Ειναι αδιανόητο να μιλάμε για μαυροπουκαμισάδες λες και μιλάμε για εγκληματίες, όταν και οι πέτρες στα Χανιά γνωρίζουν ότι ο μαυροπουκαμισάς είναι η παράδοση μας. Εκτός αν πάει να ταυτίσει  τον μαυροπουκαμισά με τα παλληκάρια με προικισμένη σωματική διάπλαση  που έφτασαν με πτήση απο την Θεσσαλονίκη παραμονές τον εκλογών, και απλά ήταν παρκαρισμένα σε δυο Βανάκια στην πλατεία δικαστηρίων παρακολουθώντας διακριτικά την διαδικασία των εκλογών της Ε.Π.Σ.Χανίων», αναφέρει η ιστοσελίδα apokoronaslife.gr. Και προσθέτει:
*** «Ο Κονταρός πάντως την βραδιά των εκλογών ήταν έξω από την ΕΠΣΧ και δεν υπήρξε το παραμικρό παρατράγουδο, και όσοι γνωρίζουν λένε ότι μόνο και μόνο  με την παρουσία του κατάφερε και απέτρεψε στο να υπάρξουν παρατράγουδα. Εκτός αν υπάρχει γραμμή  απο την πρωτεύουσα που να λέει ότι οι εκλογές της ΕΠΟ πρέπει να διεξαχθούν σε κλίμα τρομοκρατίας και κάποιοι έχουν βρει και παίζουν με το όνομα Κονταρός»

Ποιος είναι αυτός που τόλμησε…

www.eparxies.gr
Νέα «βέλη» του τέως προέδρου της Ε.Π.Σ. Χανίων προς τον γνωστό καλλιτέχνη, Μανώλη Κονταρό, εξαπέλυσε, σύμφωνα με το έγκυρο αθλητικό site soccerplus.gr, ο κύριος Βούρβαχης, όταν αποφασίστηκαν ότι οι εκλογές θα γίνουν στα Χανιά στην Ε.Ε. της ΕΠΟ που έγινε την περασμένη Πέμπτη και τις όρισε για την 1η Οκτωβρίου.
Ανέφερε (Ορίσατε τις εκλογές στη φωλιά του Κονταρού, στους «μαυροπουκαμισάδες και στη συνέχεια τόνισε ότι θα υπάρξει έντονη παρουσία «ανθρώπων της νύχτας). Εμείς προτείνουμε στο τέως πρόεδρο να είναι ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ και να μην τον επηρεάζει η ταπεινωτική του ΗΤΤΑ στις εκλογές, γιατί με αυτές τις δηλώσεις προσβάλει τον Αποκόρωνα το τόπο καταγωγής του Μανώλη Κονταρού.
Ο τέως πρόεδρος, δε, πρέπει να ξεχνά ότι αυτός κατέβασε τους ΜΠΡΑΒΟΥΣ στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Χανίων και αν έλειπε ο γνωστός καλλιτέχνης θα είχαμε ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ…στα Χανιά, που αποδείχτηκε πιο ψύχραιμος από τον τέως πρόεδρο.
Ακόμα και οι μπράβοι που νοίκιασε ο τέως πρόεδρος σεβάστηκαν το όνομα ΚΟΝΤΑΡΟΣ και πέρασαν από το ξενοδοχείο AYRA και έκαναν ότι τους απαίτησε ο γνωστός καλλιτέχνης. Κύριε πρώην πρέπει να ζητήσετε Συγγνώμη για τους φουσκωτούς που φέρατε στα Χανιά αλλά και με τις δηλώσεις σας προσβάλλεται τον Μανώλη Κονταρό και τα Χανιά».
 «Ποιος είναι αυτός που Τόλμησε…
και τα “βαλε μαζί μας…
είναι τρελός
ή Πεθυμά να δει τη Δύναμή Μας».

Νέα επίθεση Γ. Βούρβαχη στον Μ. Κονταρό μετά την ήττα του στις εκλογές

www.flashnews.gr
Σε νέα "επίθεση" προς τον γνωστό καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρό, προχώρησε σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του soccerplus.gr ο τέως επικεφαλής της ΕΠΣ Χανίων κ. Γιώργος Βούρβαχης, πριν δύο ημέρες.
Προφανώς η βαριά ήττα του στις εκλογές δεν τον αφήνει σε ησυχία και την περασμένη Πέμπτη μετά την απόφαση της ΕΠΟ να πραγματοποιήσει τις εκλογές της την 1η Οκτωβρίου στην Γεωργιούπολη, ο κ. Βούρβαχης προχώρησε σε μία νέα προκλητική δήλωση για τον Μανώλη Κονταρό.
Σύμφωνα με το έγκυρο αθλητικό site, ο κ. Βούρβαχης ανέφερε οτι ορίστηκαν οι εκλογές στη φωλιά του Κονταρού, στους «μαυροπουκαμισάδες» και στη συνέχεια τόνισε ότι θα υπάρξει έντονη παρουσία "ανθρώπων της νύχτας", ρίχνοντας και πάλι τα βέλη του στον αγαπητό καλλιτέχνη ο οποίος υπήρξε ένας από τους σημαντικούς παράγοντες για την σαρωτική νίκη της παράταξης Βαρουξάκη και την ταπεινωτική ήττα του Γιώργου Βούρβαχη.
Μάλλον ξέχασε ο τέως Πρόεδρος ότι οι "άνθρωποι της νύχτας" που επιτέθηκαν στον Στέλιο Βαρουξάκη και την παράταξη του, προερχόταν από την πλευρά Βούρβαχη και αν έλειπε ο Μανώλης Κονταρός εκείνη την δύσκολη νύχτα των εκλογών της ΕΠΣ Χανίων ίσως να είχαμε άσχημες εξελίξεις.


Ο κ. Βούρβαχης επιτίθεται πάλι στον Κονταρό. Τι πραγματικά συμβαίνει;

www.apokoronaslife.gr

Σε πρόκληση προς τον Αποκορωνιώτη καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρό, προχώρησε σύμφωνα με ρεπορτάζ του soccerplus.gr ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων κ. Γιώργος Βούρβαχης, πριν δύο ημέρες.
Σύμφωνα με το site, ο κ. Βούρβαχης ανέφερε: Ορίσατε τις εκλογές στη φωλιά του Κονταρού, στους «μαυροπουκαμισάδες» και στη συνέχεια τόνισε ότι θα υπάρξει έντονη παρουσία «ανθρώπων της νύχτας» όπως υπήρξε και στις εκλογές της ΕΠΣ Χανίων.
Σχόλιο του Apokoronaslife.gr
Αυτή η δήλωση από μόνη της δημιουργεί ένταση και στιγματίζει την διαδικασία που θα διεξαχθεί στον Αποκόρωνα.
Είναι παράξενο γιατί ο κ. Βουρβάχης έχει μια εμμονή με τον Μανώλη Κονταρό και σε δηλώσεις του δεν τον ξεχνάει πότε.
Προσπαθεί να τον μειώσει;
Προσπαθεί να τον στοχοποιήσει;
Αν και ακόμα εκτός παιχνιδιού προσπαθεί να παραμείνει στην επιφάνεια στηρίζοντας με όλες τους τις δυνάμεις την παράταξη του;
Να ενημερώσουμε εδώ τους αναγνώστες ότι την ίδια τακτική της πόλωσης ακολούθησε ο κ. Βούρβαχης και προεκλογικά.
Σε δημόσιες δηλώσεις του προσέβαλε δημοσιογράφους και site τα οποία όπως χαρακτηριστικά είπε “Πέφτουν κέρματα¨ άσχετα αν ο ίδιος λίγα λεπτά αργότερα προσπάθησε να ανασκευάσει την δήλωση αυτή.
Η θα ξεχάσουμε του σαφής υπαινιγμούς σε δηλώσεις του την βραδιά των εκλογών και μετά την ήττα του ότι “Όποιος έχει περισσότερα χρήματα σήμερα επιπλέει στην κοινωνία”
Ειναι αδιανόητο να μιλάμε για μαυροπουκαμισάδες λες και μιλάμε για εγκληματίες, όταν και οι πέτρες στα Χανιά γνωρίζουν ότι ο μαυροπουκαμισάς είναι η παράδοση μας.
Εκτός αν πάει να ταυτίσει  τον μαυροπουκαμισά με τα παλληκάρια με προικισμένη σωματική διάπλαση  που έφτασαν με πτήση απο την Θεσσαλονίκη παραμονές τον εκλογών, και απλά ήταν παρκαρισμένα σε δυο Βανάκια στην πλατεία δικαστηρίων παρακολουθώντας διακριτικά την διαδικασία των εκλογών της Ε.Π.Σ.Χανίων.
Ο Κονταρός πάντως την βραδιά των εκλογών ήταν έξω από την ΕΠΣΧ και δεν υπήρξε το παραμικρό παρατράγουδο, και όσοι γνωρίζουν λένε ότι μόνο και μόνο  με την παρουσία του κατάφερε και απέτρεψε στο να υπάρξουν παρατράγουδα.
Εκτός αν υπάρχει γραμμή  απο την πρωτεύουσα που να λέει ότι οι εκλογές της ΕΠΟ πρέπει να διεξαχθούν σε κλίμα τρομοκρατίας και κάποιοι έχουν βρει και παίζουν με το όνομα Κονταρός, γιατί και κάποια site εκτός Κρήτης που εκεί πραγματικά “πέφτει το κέρμα “ από την μέρα που κέρδισε η παράταξη Βαρουξάκη γράφουν για απίθανα πράγματα και προσπαθούν να χαρακτηρίσουν την παράταξη εγκληματική οργάνωση.
Θα πρέπει να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι για να πάμε σε εκλογή προεδρείου της ΕΠΟ εδώ στον Αποκόρωνα.
Και είναι μεγάλη τιμή για τον Αποκόρωνα γιατί το όνομα της επαρχίας θα ακουστεί σε όλη την Ελλάδα, ελπίζουμε θετικά..