ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Ο Κοντονής δεν είχε δικαίωμα να παραλάβει το βούλευμα – Εκανε... πέναλτι ο υφυπουργός που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα; - Ανυπόστατο το βούλευμα - Δεν ισχύει η προθεσμία των 15 ημερών για την έκπτωση όσων παραπέμπονται σε δίκη (update)



Η αυθαιρεσία του Κοντονή, ο οποίος άγνωστο με ποιον τρόπο βρήκε το βούλευμα σχετικά με την υπόθεση της Κάρτας Υγείας και το κοινοποίησε, τόσο με ανακοίνωσή του, όσο και στη FIFA-UEFA, μπορεί να ανατρέψει πολλά από τα δεδομένα. Το βούλευμα για την Κάρτα Υγείας έπρεπε να παραδοθεί πρώτα στους κατηγορούμενους από το Συμβούλιο Εφετών και εν συνεχεία να το παραλάβει άλλος ενδιαφερόμενος. Παραμένει άγνωστο με ποιον τρόπο ο υφυπουργός πήρε στα χέρια του ένα δικαστικό έγγραφο, χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα. Παραβιάστηκαν ή όχι τα προσωπικά δεδομένα; Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και στο παρελθόν με τον Μποροβήλο, ζητώντας την έκπτωσή του από την προεδρία της Λίγκας, τόσο από τη διοργανώτρια, όσο και από την ΕΠΟ, όμως ως γνωστόν κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.
Στην ΕΠΟ δεν έχουν παραλάβει ακόμη το βούλευμα και με βάση των όσων πληροφορούνται ετοιμάζονται για αίτηση αναίρεσης, ενώ ο υφυπουργός έσπευσε να τους βγάλει στη σέντρα. Νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι έχουν παραβιαστεί δικονομικοί κανόνες.
Επίσης: Επειδή το βούλευμα δεν επιδόθηκε με δικαστικό κλητήρα, μετά από εντολή του Συμβουλίου Εφετών αλλά με ιδιώτη δικαστικό κλητήρα, αυτό χαρακτηρίζεται ανυπόστατο. Αρα δεν ισχύει η προθεσμία των 15 ημερών για την έκπτωση των εμπλεκομένων στην υπόθεση της κάρτας υγείας. Η προσθεσμία θα ισχύσει μόνο αν η επίδοση γίνει με τον τρόπο που προαναφέραμε.