Εγκρίθηκαν οι διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

***Τρία σωματεία ζήτησαν διαχειριστικό έλεγχο της τελευταίας τριετίας και διαβίβασαν το αίτημα τους στην ΕΠΟ
ΠΗΓΗ: www.agriniopress.gr

Χωρίς πρόβλημα η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Α βγήκε αλώβητη από την τακτική γενική  συνέλευση των σωματείων – μελών της. Κύριο χαρακτηριστικό ήταν η μεγάλη προσέλευση των συλλόγων μιας  για πρώτη σε καλοκαιρινή τακτική συνέλευση έδωσαν το παρών 52 ομάδες . Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περσινή τακτική γενική συνέλευση παραβρέθηκαν 8 σωματεία και στις εκλογές του 2014 ψήφισαν 84.
Εγκρίθηκαν με άνεση ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός καθώς και ο προϋπολογισμός του 2017. Υπέρ των απολογισμών (διοικητικός και οικονομικός ) ψήφισαν 43 ομάδες και κατά 9.
Τρία σωματεία ( Φλόγα Παλαιομάνινας , Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας και  ΠΑΟ Αγρινίου) ζήτησαν διαχειριστικό έλεγχο της τελευταίας τριετίας και διαβίβασαν το αίτημα τους στην  ανώτερη ποδοσφαιρική αρχή (Ε.Π.Ο).
Όσον αφορά το θέμα της ανακοίνωσης των 13 μελών του Δ.Σ  της Ε.Π.Σ.Α  την περασμένη Παρασκευή σχετικά με τον κίνδυνο απώλειας του χορηγικού προγράμματος του ΟΠΑΠ φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήταν στα πλαίσια της επικοινωνιακής πολιτικής της διοίκησης και της αποδόμησης των μελών του Δ.Σ κ.κ Λαγούδη και Ρόμπολα  μιας και από το βήμα προσωπικά ο πρόεδρος δήλωσε  ότι ακόμη υπάρχουν περιθώρια υλοποίησης του προγράμματος  εφόσον στις επόμενες μέρες τα  δυο μέλη της  διοίκησης φέρουν υπογεγραμμένα  τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Τέλος αποφασίστηκε από την Γενική συνέλευση η διαγραφή των σωματείων Αχιλλέας Παπαδατών, Ερμής Αγρινίου και Δόξα Αιτωλικού  εκτός αν τον Αύγουστο δηλώσουν συμμετοχή στα προβλεπόμενα πρωταθλήματα.