Βόμβα Κούγια: «Κρύβεται άλλος πίσω από την πρόταση των 12» -Σούπερ άδειασμα στον Πανόπουλο

 ***Μήπως το λένε... Θωμά;;;


ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

Και εκεί που όλα στην ΒΙΑΜΑΡ κυλούσαν ήρεμα με τους 12 (για την ακρίβεια ήταν 8 καθώς έλειπαν κάποιες ομάδες) να συζητούν για το πρόσωπο που θα προτείνουν στην συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας την Δευτέρα για τον νέο αρχιδιαιτητή, είδαμε τους ανθρώπους της ΑΕΛ να αποχωρούν.
Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος των «βυσσινί» Ανδρέας Λιόντος έφυγε και κατά την αποχώρησή του έκανε λόγο για παράτυπη συνάντηση επισημαίνοντας πως η ΑΕΛ θα τοποθετηθεί στο ΔΣ της Λίγκας. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη των «βυσσινί» Αλέξη Κούγιας, ο οποίος μας μίλησε για τον λόγο που έφυγε η ομάδα του από την συνάντηση, ενώ τόνισε πως τα τέσσερα ονόματα που επιλέχθηκαν, δεν επιλέχθηκαν σύμφωνα με την αξία τους. Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι πως επισήμανε πως πίσω από την πρόταση των 12 για αρχιδιαιτητή κρύβεται κάποιος άλλος, χωρίς όμως να πει κάποιο όνομα.
Αρχικά μιλώντας για την αποχώρηση της ομάδας του από την συνεδρίαση ανέφερε: «Όταν εμείς στην Λάρισα καταλάβαμε πως η δήθεν πρόταση των 12 δεν είναι των 12 αλλά κρύβεται άλλος από πίσω, ειδικά με τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι φύγαμε. Και προτιμήσαμε από το να νομιμοποιήσουμε κάτι άτυπο να αποχωρίσουμε. Όταν καταλαβαίνουμε πως τα πράγματα δεν αλλάζουν, δεν έχει νόημα να συμμετάσχουμε σε αυτό. Ποιος επέλεξε τα 4 ονόματα με ποια διαδικασία επιλέχθηκαν οι Ψυχομάνης, Σαραϊδάρης, Τριτσώνης και Κουκουλάκης; Οπωσδήποτε όχι με την αξία τους, με μοναδική εξαίρεση θα λέγαμε αυτή του κυρίου Κουκουλάκη».


Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ισπανικό μοντέλο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αφού κερδίσαμε αυτό το δικαίωμα να έχουμε λόγο στην ΚΕΔ μην το καταργήσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να πετύχει το ισπανικό μοντέλο και η Σούπερ Λίγκα να έχει άποψη, όπως και πρέπει να έχει. Εμείς σαν Λάρισα όμως έχουμε άλλη άποψη για τα ονόματα και γιαυτό έδωσα εντολή στον κύριο Λιόντο να αποχωρήσει. Ότι είναι να κάνουμε και να πούμε ως ΑΕΛ, θα το κάνουμε και θα το πούμε στις συνεδριάσεις της Λίγκας».