Αυτό δεν είναι σκάνδαλο; - Οι Παναγόπουλος, Κωνσταντίνου σε καφέ της Αρτας με τον πρόεδρο της τοπικής ΕΠΣ Θανάση Τρομπούκη και άλλα μέλη του ΔΣ - Ο Μαρινάκης για ένα ραντεβού στο Χίλτον πήγε κατηγορούμενος

***Διαβάστε το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας gnomiartas.gr


ΠΗΓΗ: gnomiartas.gr (ΕΔΩ)

Εκλεισε Παναθηναϊκός;

Στο καλό καφέ της πόλης ELEVEN, είχαν συνεννοηθεί να συναντηθούν ο απεσταλμένος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου, με την διοίκηση της ΕΠΣ Άρτας και ήταν αδύνατο, να μην βρεθεί εκεί η "Γ" και να απαθανατίσει την στιγμή. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας Θανάση Τρομπούκης, τα είχε κανονίσει όλα και έφτασε στο ραντεβού, συνοδευόμενος απ' τους "πιστούς" του συνεργάτες, οι οποίοι όπως δείχνουν τα πράγματα, είναι σύμφωνοι και με την επιλογή του προέδρου για τα της ΕΠΟ.
Απ' την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο υψηλός επισκέπτης Βασίλης Κωνσταντίνου, θεωρούν τον πρόεδρο της ΕΠΣ Άρτας ψυχή τε και σώματι, δικό τους και έχουν πολλές προσδοκίες.
Μόνο που ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, τους τελευταίους μήνες, λένε οι κακές οι γλώσσες, δείχνει πρόθυμος, να ενταχτεί, αν δεν έχει ενταχτεί, στον... στρατό του Γκιρτζίκη.
Και μετά σου μιλάνε για καθαρές εξηγήσεις, οι οποίες θα αναβαθμίσουν και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Κούνια που τους κούναγε...

Συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΑΕ Καραϊσκάκης Δημήτρη Γεωργίου, είχε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο πρόεδρος της ΑΕ Καραϊσκάκης δεν έκρυψε ποτέ τα παναθηναϊκά του αισθήματα και συζήτησε με τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυό ομάδων...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ

Τα παιδία παίζει!

Το δράμα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας συνεχίζεται, καθώς τα παζάρια καλά κρατούν και το τοπικό ποδόσφαιρο, δείχνει χωρίς μέλλον!

Όποιος ψάξει για την έννοια σοβαρότητα, μόνο στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων, δεν θα μπορέσει να την βρει, καθώς την συγκεκριμένη ποδοσφαιρική οργάνωση την αποτελούν τύποι, που δηλώνουν ποδοσφαιρικοί παράγοντες, που όμως δεν έχουν "ματώσει" για κάποια ομάδα και βρήκαν πεδίον δόξης λαμπρόν, να κάνουν τα διάφορα παιχνιδάκια τους.
Το τελευταίο επεισόδιο, στο σήριαλ της κακής τύχης του αρτινού ποδοσφαίρου, έχει να κάνει με παράγοντα εκ του κάμπου ορμώμενο (Ανέζα, αν δεν κάνουμε λάθος), ο οποίος "είδε το φως το αληθινό" και άλλαξε γνώμη επί της άποψης που εξέφρασε, όταν στο ΔΣ της ΕΠΣ συζητήθηκε η πρόταση που θα έχει η ένωση στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και ποιοί θα την εκπροσωπήσουν σ' αυτή. Θυμάστε, πως έξι μέλη είχαν διαφωνήσει με την πρόταση του προέδρου Θανάση Τρομπούκη, ο οποίος έχει κάνει προσωπικές επιλογές, όπως έλεγαν οι έξι, οι οποίες επιλογές όμως δεν ήταν υπέρ των συμφερόντων του ποδοσφαίρου της Άρτας. Εξελέγησαν από εκείνη την συνεδρίαση, ως αντιπρόσωποι για την συνέλευση της ΕΠΟ οι κ.κ. Χρήστος Νάκης και Αθανάσιος Βασίλης.
Στο προηγούμενο φύλλο, η "Γ" είχε περιγράψει ακριβώς την κατάσταση και τα γεγονότα σημειώνοντας, πως ο κ. Τρομπούκης, αφού βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, θα επιχειρήσει να αναζητήσει συμμαχία με κάποιον εκ των έξι, πράγμα και το οποίο έκανε, αφού βρήκε... φιλότιμο παράγοντα, ο οποίος χωρίς καμία δυσκολία, αναίρεσε την άποψη που είχε εκφράσει και είχε συνταχτεί!
Πως πρόεκυψε αυτή η αλλαγή, ρωτήσαμε έμπειρο ποδοσφαιρικό παράγοντα, του οποίου η απάντηση, συνοδευόμενη και από σύνηθες νόημα, ήταν αφοπλιστική: "Τι κάνει νιάου -νιάου στα κεραμίδια", μας είπε.
Ακριβώς αυτή η απάντηση, δείχνει και την ποιότητα της οργάνωσης, που επιτηρεί το τοπικό ποδόσφαιρο και το οποίο, υποτίθεται, πως έχει χρέος να αναβαθμίσει.
Παράλληλα με τις εξελίξεις αυτές, πραγματοποιήθηκε και η Γενική Συνέλευση των εκπροσώπων των σωματείων της περιοχής, που κι αυτή έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, στον πρόεδρο Θανάση Τρομπούκη και όσους εκ των μελών του ΔΣ, τον ακολουθούν. Το μήνυμα έλεγε πως δηγούν το τοπικό ποδόσφαιρο "στα βράχια" και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κάνουν προσωπικές επιλογές, οι οποίες είναι σε ευθεία αντίθεση με το τι ζητάνε όσοι παλεύουν στα σωματεία και προσπαθούν για το καλύτερο.
Βεβαίως οι εξελίξεις τρέχουν και το μόνο που είναι σίγουρο, είναι πως κάθε ημέρα που περνάει, αν συνεχίσουν έτσι οι παράγοντες της ΕΠΣ Άρτας, το τοπικό ποδόσφαιρο, όλο και περισσότερο θα βυθίζεται στην ανυποληψία...