Τζαβέλλας: «Δίκαιη η κόκκινη κάρτα» - Ο Κομίνης χαρίστηκε στον Μπαρμπόσα



SUPERLEAGUE
PLAY OFF
5η Αγωνιστική
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0
Κίτρινες: 27’ Μπαρμπόσα, 41’ Πέκχαρτ, 42’ Μακ, 65’ Κάτσε, 80’ Αθανασιάδης.
Αποβολές: 32’ Τζαβέλλας (κόκκινη), 49’ Πέκχαρτ (2η κίτρινη)
Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας),
Σίπκας (Πέλλας)
4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Παρατηρητής: Γαβριηλίδης (Θράκης)

Από δυο αποβολές σημαδεύτηκε ο αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0. Η πρώτη ήταν στο 32’, όταν ο Τζαβέλλας ανέκοψε προφανή ευκαιρία για γκολ. «Η αποβολή μου είναι δίκαιη, έγινα μια μπαλιά από το Μάνταλο και ενστικτωδώς άπλωσα τα χέρια μου», παραδέχθηκε ο παίκτης του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA, ενώ σημειώνουμε ότι δεν διαμαρτυρήθηκε την ώρα της αποβολής του. Ο Κομίνης απέβαλε σωστά και τον Πέκχαρτ στο 49’ με δεύτερη κίτρινη.
Ο διεθνής ρέφερι ήταν …τσιγγούνης στις κάρτες έπρεπε να κάνει μια ακόμη αποβολή. Στο 77’ ο Μπαρμπόσα, ο οποίος είχε ήδη μια κίτρινη, έριξε αγκωνιά σε αντίπαλο, χωρίς… αντίδραση από τον Κομίνη. 
Επίσης, ο ρέφερι έπρεπε να βγάλει κι άλλες κάρτες: στο 84’ ο Αραβίδης έκανε φάουλ στον Γλύκο ο Μάνταλος βρήκε τη μπάλα παρατημένη και την έστειλε στα δίχτυα, στο 93’ ο Μπουονανότε έπεσε, φαίνεται να διαμαρτύρεται και ζητά πέναλτι που φυσικά δεν είναι… Καμία παράβαση στον Μπαρμπόσα από τον Λέοβατς, σε φάση εντός περιοχής. Θα μπορούσε να δείξει κίτρινη στον Γλύκο για τις καθυστερήσεις.
Στο έργο του Κομίνη βοήθησαν και οι παίκτες, με το πολύ καλό κλίμα μεταξύ τους, σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα. Οσο για να το αν έπρεπε να δείξει τις κάρτες που αναφέρουμε πιο πάνω; Θέμα διαχείρισης…
Πολύ καλοί οι Πετρόπουλος, Σίπκας.