Ο Γκιρτζίκης χαλαρά μάζεψε 37 ενώσεις και πέντε εκδήλωσαν στήριξη – ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ κίνησαν γη και ουρανό, λένε ότι πήγαν 31 στο Μακεδονία Παλλάς, όμως 24 εκπροσωπήθηκαν από τον πρόεδρό τους

***Τι θα γινόταν αν ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε και στήριξη αρκετών ΠΑΕ;
upadate
01/06
ΩΡΑ: 01:59



Δεν έφτασαν τον αριθμό των ενώσεων που μάζεψε ο Γκιρτζίκης πριν από μερικές μέρες στην Αθήνα. Ακόμη και αν μετρήσουν τους Θωμά Μητρόπουλο, Μπέο, Γιαννάκη Παπαδόπουλο, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες έδωσαν το παρών. Όμως, τι θα γινόταν αν ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε και κάποιες ΠΑΕ ανοιχτά στον πλευρό του;
Στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, από τον πρόεδρό τους εκπροσωπούνται οι ΕΠΣ Αθήνας, Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Ανατολικής Αττικής, Γρεβενών, Δράμας, Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσσαλίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λάρισας, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χανίων, Χίου. Σύνολο 25 ενώσεις.
Οι ΕΠΣ Σάλας, Αργολίδας, Λέσβου, σύμφωνα με όσα λένε από τον γενικό γραμματέα τους, άρα δεν τις έχουν. Παρόλα αυτά τις υπολογίζουν.
Σέρρες, Καβάλα, Αχαϊα δεν τις έχουν. Λένε ότι τάχα πήγε η πλειοψηφία, όμως γιατί δεν ανατρέπουν τους προέδρους τους; Εκτός από αυτές υπάρχουν κι άλλες που δεν έχουν και πήγαν ως παρατηρητές.
Η ΕΠΣ Καστοριάς δεν ψηφίζει επειδή έχει διοίκηση Πρωτοδικείου.
Οι ΕΠΣ Χανίων, Ανατολικής Αττικής και Δράμας έχουν εκλογές πριν τις εκλογές της ΕΠΟ τον Οκτώβριο.
Η ΕΠΣ Χαλκιδικής εκπροσωπήθηκε από την αντιπολίτευση.
Καμία ανατροπή δεν έγινε. Κάποιες ενώσεις πήγαν και στους δυο, κάποιες άλλες πήγαν στην Θεσαλονίκη, επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Το πρώτο επίσημο... γκάλοπ θα γίνει στη ΓΣ της ΕΠΟ στις 24 Ιουνίου. Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.
Τελικά το… γύρισαν. Τη συγκέντρωση δεν την διοργάνωσε ο Σαββίδης αλλά η ΕΠΣ Μακεδονίας!
Στο ίδιο ξενοδοχείο βρίσκεται και η αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία δίνει αύριο… τελικό με τον Παναθηναϊκό για το δεύτερο εισιτήριο του Champions League, όμως η φιέστα, φιέστα! Και οι παίκτες δεν έχουν βρει την ησυχία τους.