Οποιος άλλος και αν έμπαινε, θα φώναζε η προπαγάνδα!




Η επιλογή του Σιδηρόπουλου, η οποία κανονικά έπρεπε να ανακοινωθεί από την ΚΕΔ, όμως ο Κοντονής έσπευσε να το παρουσιάσει ως επιτυχία του, είναι αρεστή και στην προπαγάνδα. Οποιος άλλος διαιτητής και αν έμπαινε είναι βέβαιο ότι θα… έσκουζαν. Ακόμη θα πρέπει να υπογραμμίσει ότι από χθες είχαμε προαναγγείλει Σιδηρόπουλο για τον τελικό.
Αν κάποιος ζητούσε από την ΑΕΚ να διαλέξει έναν διαιτητή για τον τελικό υπήρχε περίπτωση να ήταν άλλος από τον Σιδηρόπουλο; Όμως, την πρόλαβε ο Κοντονής, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν μπαίνει σε δύσκολα παιχνίδια! Μια πρωτοφανής δήλωση-παρέμβαση. Φυσικά ο Ολυμπιακός (σε αντίθεση με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ) ούτε αντέδρασε, ούτε υπήρχε περίπτωση να αντιδράσει για επιλογή ρέφερι αφού όποιος το κάνει, θέλει να τον επηρεάσει.
Πάντως, ο ορισμός του στον τελικό Κυπέλλου αποτελεί επιβράβευση για τον Σιδηρόπουλο. Ο διεθνής ρέφερι θα βρεθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας ως τέταρτος διαιτητής ενώ ο Ευθυμιάδης θα πάει ως αναπληρωματικός βοηθός. Στο παραπέντε έχασε την σφυρίχτρα στο Euro 2016 αφού την τελευταία στιγμή η UEFA προτίμησε τον Ούγγρο Κασάι.