Ανεμος αλλαγής στην ΕΠΣ Χανίων

*** «Ο Γιώργος Βούρβαχης γυρίζει συνεχώς από πόρτα σε πόρτα ζητώντας την στήριξη όλων των εμπλεκόμενων πλευρών εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ – δίχως ωστόσο να έχει στηριχθεί από κανέναν»

ΠΗΓΗ: www.athleticradio.gr
Δημοσίευση: 27 Απρ 2016, 19:54 Eπιμέλεια: Μανώλης Σαρρής


Όπως αναφέρουν βάσιμες πληροφορίες από τα Χανιά, ο Στέλιος Βαρουξάκης αναμένεται να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΣ Χανίων που αναμένεται να αλλάξει χέρια μετά από πολλά χρόνια.
Ο πρώην πρόεδρος του Πλατανιά έχει ισχυρό έρεισμα στο νομό Χανίων καθώς επί προεδρία του μετέτρεψε τους «ερυθρόλευκους» από μια τοπική ομάδα σε έναν σύλλογο επιπέδου Σούπερ Λιγκ που μάλιστα είναι και ένας από τους πιο νοικοκυρεμένους του  πρωταθλήματος.
Ήδη, ο Στέλιος Βαρουξάκης έχει ξεκινήσει τις επαφές με άλλα επώνυμα στελέχη του ποδοσφαίρου (και όχι μόνο) των Χανίων έχοντας ήδη καταρτίσει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο που δεν θα έχει αντίπαλο στις εκλογές του Σεπτέμβρη.
Την ίδια ώρα ο Γιώργος Βούρβαχης που την μια δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ και την άλλη κάνει ότι ενδιαφέρεται για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο, δείχνει πως πλέον έχει χάσει την εμπιστοσύνη των σωματείων. Ο λόγος είναι προφανής και δεν είναι άλλος από την συμμετοχή του στα σενάρια που αφορούν την Ομοσπονδία και όχι το Χανιώτικο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα αρκετά σωματεία να έχει χάσει την εμπιστοσύνη τους. Η δυσαρέσκεια των σωματείων των Χανίων είναι τόσο έντονη που κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι για το νυν πρόεδρο της Ένωσης καθώς πρόκειται να δει αρκετά από αυτά να εκδηλώνονται δημόσια για τον τρόπο «διακυβέρνησης» του μέχρι πρότινος «μονάρχη» του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.
Ακόμα χειρότερη έχει κάνει την κατάσταση το γεγονός ότι ο Γιώργος Βούρβαχης γυρίζει συνεχώς από πόρτα σε πόρτα ζητώντας την στήριξη όλων των εμπλεκόμενων πλευρών εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ – δίχως ωστόσο να έχει στηριχθεί από κανέναν.
Όπως φαίνεται όμως θα τον δυσκολέψει πολύ η υποψηφιότητα Βαρουξάκη, αφού ο κορυφαίος αθλητικός παράγοντας των Χανίων χαίρει εκτίμησης στην τοπική κοινωνία, αφού και μόνο το γεγονός ότι ανέβασε για πρώτη φορά ομάδα των Χανίων στην Super League, τον κατατάσσει στα φαβορί για τις επόμενες εκλογές στην ΕΠΣ Χανίων.