Ο Ανδρέας Παππάς είναι ο ρέφερι με τη μεγαλύτερη φετινή τιμωρία

Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει με τον Ανδρέα Παππά! Ο Αθηναίος ρέφερι δεν έχει πάρει ακόμη την έκθεση για την απόδοσή του στον ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ματς που έγινε στις 2 Μαρτίου, και σύμφωνα με πληροφορίες πήρε 7.9. Όμως, η ουσία είναι πως κατέχει πλέον ένα ρεκόρ! Οποτε και αν επανέλθει, είναι ήδη ο διαιτητής με τιμωρία άνω τω δυο μηνών. Η… καμπάνα είναι δυσανάλογη του βαθμού και η μεγαλύτερη φετινή.
Στην περίπτωση του Ανδρέα Παππά εκτίθεται η ΚΕΔ και όχι ο διαιτητής. Οι παράγοντές της συμπεριφέρονται με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Αλλοι διαιτητές με χαμηλότερη βαθμολογία, π.χ. ο Καλογερόπουλος που πήρε 7.4 για τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός, επανήλθαν μετά από δυο μήνες. Επιπλέον ουδείς γνωρίζει για ποια λάθη τιμωρήθηκε ο ρέφερι!
Οι παράγοντες της ΚΕΔ φοβούνται την προπαγάνδα και δεν επανέφεραν τον Παππά; Επειδή τον στοχοποίησε ο ΠΑΟΚ; Οι αρμόδιοι της διαιτησίας ξεχνούν ότι ουσιαστικά ο ρέφερι δικαιώθηκε με την απόφαση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ, που είχε ως επιχείρημα ότι για όλα φταίει ο Παππάς, όμως οι αθλητικοί δικαστές, τόσο της Λίγκας, όσο και της Επιτροπής Εφέσεων, αποφάνθηκαν ότι για όλα φταίει η ΠΑΕ!

Δεν παίρνουμε το μέρος κανενός, απλά καταγράφουμε. Στο κάτω κάτω στην Τούμπα ο Παππάς αδίκησε τον Ολυμπιακό, στον οποίο δεν καταλόγισε δυο πέναλτι (άσχετα αν ο Φορτούνης στη μια περίπτωση σκόραρε με το φάουλ).