"Εκλογικό" κέντρο

***Υπό τη σκανδαλώδη ανοχή (μήπως και στήριξη;) του Κοντονή
Ο Γιαννάκης, ο οποίος είναι μεταξύ των ογδόντα και βάλε κατηγορουμένων για το «Κοριόπολις» και η δίκη έχει προγραμματιστεί στις 15 Απριλίου αλλά αναμένεται να αναβληθεί, βρίσκεται στην Ζάκυνθο. Η παρουσία του δεν είναι καθόλου τυχαία και όλα δείχνουν ότι έχει να κάνει με τις εκλογές στην τοπική ένωση, που γίνονται την Κυριακή 3 Απριλίου. Επίσης, έχει εγκαταστήσει το στρατηγείο του στο ξενοδοχείο Παλατίνο και φέρεται να κάνει επαφές με σωματεία.
Όλα αυτά υπό την σκανδαλώδη ανοχή του Κοντονή, καθώς αποκλείεται να μην ξέρει τι γίνεται στο νησί του. Μήπως στηρίζουν και τον ίδιο υποψήφιο;
Πως αντέχει τόση εξυγίανση ο υφυπουργός;
Από το άτυπο σύνδεσμο της νυν διοίκησης θα ηγείται ο Χαράλαμπος Κλαυδιανός και υποψήφιοι είναι οι : Κώστας Μαρίνος Ξανθός (σ.σ. ο απερχόμενος πρόεδρος), Διον. Κλάδης, Τιμόθεος Παπαδάτος, Νίκος Λεονταρίτης, Ντίνος Κωστάκης, Τάκης Γκλαβάς και Ανδρέας Κοτσώνης.
Από την άλλη πλευρά ο επικεφαλής Λεωνίδας Μαλιούφας, ξάδερφος του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι:  Γιάννης Φιλιποπολλίτης, Μπάμπης Ραυτόπουλος, Δημήτρης Στραβόλαιμος, Δημήτρης Καλογερίας, Νίκος Καλλιβωκάς, Μαρίνος Ζαφείρης, Διονύσιος Χέλμης, Δημήτρης Ξένος και Διονύσιος Βοζαϊτης .
Ανεξάρτητος κατεβαίνει ο Κώστας Μυλωνάς.