Φιλανθρωπική δωρεά του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, ευχαριστεί τον κ. Ζαχαριάδη Πραξιτέλη, πρώην Διαιτητή Superleague, από την Θεσσαλονίκη, για την απόφαση του να επιλέξει το σωματείο μας για την ετήσια πασχαλινή του δωρεά χρημάτων, από αγώνες που διήυθυνε κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Μέρος των χρημάτων θα διατεθεί μαζί με το ποσό που συγκεντρώθηκε από τους δρομείς μας του 11ου Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος" προς φιλανθρωπικό σκοπό από το σωματείο μας.

Ο κ. Ζαχαριάδης, είναι από τα πρώτα μας βήματα αρωγός των προσπαθειών μας και προσφέρει πολύτιμη υλική και ηθική βοηθειά με τη συμμετοχή σου λαϊκούς αγώνες δρόμου με την ομάδα μας όποτε του ζητήθηκε και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση τόσο για το αγωνιστικό όσο και το εξωαγωνιστικό του ήθος, αφού για τέταρτη συνεχή χρονιά, δωρίζει χρηματικά ποσά από αμοιβές αγώνων υπέρ φιλανθρωπικού σκοπού (2013: Χαμόγελο του Παιδιού / 2014: Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλαδος "Λαμψη" / 2015: Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων - ΕΛΕΠΑΠ / 2016: Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας).