Για δεύτερη φορά φέτος ο Κομίνης δεν απέβαλε παίκτη του Παναθηναϊκού, παρότι στο σεμινάριο τον εξέθεσε ο Ντάλας

Στο ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-2 ο Κομίνης δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Μπεργκ και απευθείας κόκκινη, παρά μόνο κίτρινη, στον Μαμούτε. Είναι το δεύτερο ματς του Παναθηναϊκού που δεν έδειξε κόκκινη σε παίκτη των «πρασίνων». Συγκεκριμένα στο παιχνίδι Ηρακλής-Παναθηναϊκός 1-0 (12η αγωνιστική) δεν απέβαλε τον Νίνη και προτίμησε απλά να δείξει κίτρινη αντί για κόκκινη στο 92’, αν και κλώτσησε από πίσω τον Σαραμαντά, σε μια φάση που είναι ο ορισμός της αποβολής. Όμως, ο Κομίνης, αν και διεθνής, δεν τόλμησε ούτε και τότε.
Με την περίπτωση Νίνη, ο Κομίνης εκτέθηκε ενώπιον όλων στο πρόσφατο σεμινάριο διαιτησίας. Ο Ντάλας πρόβαλε τη φάση και του ζήτησε εξηγήσεις. «Ήμουν πολύ κοντά, όμως δεν είδα τη φάση του μαρκαρίσματος», δικαιολογήθηκε ο διεθνής ρέφερι. «Χέρι» στο Νίνη για τη βίαιη διαγωγή του είχε βάλει και ο συμπαίκτης του, ο Σάντσες.

Ο Τσαχειλίδης «στέλνει» για δεύτερη φορά τον Κομίνη. Ο έμπειρος παρατηρητής διαιτησίας τον βαθμολόγησε και στο παιχνίδι Ηρακλής-Παναθηναϊκός 1-0 και φυσικά του «χρέωσε» τη μη αποβολή του Νίνη. Πάντως, το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-2 ήταν το πρώτο ντέρμπι του Κομίνη αλλά με τέτοια λάθη πώς θα οριστεί ξανά σε δύσκολο ματς;