«Βράζουν» με τον Βαρούχα οι Αθηναίοι διαιτητές - Έρχονται εξελίξεις

Σε ενέργειες για να βάλουν στη …θέση του τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αθηναίων Διαιτητών Παναγιώτη Βαρούχα επειδή έχουν τρομερά παράπονα λόγω της ιδιότητας του τηλεκριτικού στο κανάλι του προέδρου του ΠΑΟ Γιάννη Αλαφούζου τον ΣΚΑΪ, η οποία έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με την θεσμική του θέση στη διαιτησία. Ας μην ξεχνάμε ότι και ο κρίνων κρίνεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ρέφερι και βοηθοί της SuperLeague είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε επίσημες αντιδράσεις, οι οποίες θα εκδηλωθούν πολύ σύντομα, όπως το ίδιο ισχύει και για τα τρομερά παράπονά τους. Ειδικότερα οι Αθηναίοι διαιτητές της μεγάλης κατηγορίας έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών μεταξύ τους, ώστε να οργανωθούν αλλά και ταυτόχρονα να οργανώσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι το ποτήρι ξεχείλισε και θα επιδιώξουν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους αλλά και να αναλάβει ο καθένας της ευθύνες του.
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό. Η αγανάκτηση είναι δεδομένη. Οι επίσημες κινήσεις είναι το ερώτημα, καθώς θεωρούν ότι ο Βαρούχας δεν ανταποκρίνεται στον θεσμικό του ρόλο, καθώς δεν απαντά ούτε σε υποτιμητικά σχόλια που γίνονται στην εκπομπή του ΣΚΑΪ σε βάρος του συνόλου των διαιτητών.
Φυσικά οι ρέφερι κρίνουν τον Βαρούχα ως πρόεδρο του ΣΑΔ και όχι ως τηλεκριτικό του ΣΚΑΪ. Εννοείται ότι στον σύνδεσμο δεν έχει μόνο ο Βαρούχας δικαιώματα αλλά και οι διαιτητές...