Αντί ο Κουκουλάκης να τιμωρηθεί ο Σωμαρακάκης τον όρισε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

***Ο Γενναίος συμφώνησε;
24η Αγωνιστική
ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 28/02 (19:30)
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας),
Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής)
4ος: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Παρατηρητής: Καλύβας (Βοιωτίας)



Ο Κουκουλάκης κάνει λάθη, όμως για την ΚΕΔ πέρα βρέχει, με αποκορύφωμα τον ορισμό του στο ματς ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, όπου στο προηγούμενο παιχνίδι του στο ΟΑΚΑ… σφύριξε αδιάφορα, παρά το ντου του Μελισσανίδη μετά το ματς ΑΕΚ-Ξάνθη 2-1 και δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα. Παρόλα αυτά και παρότι η ελλιπής συμπλήρωση του φύλλου αγώνα αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα, ο Κρητικός ρέφερι έμεινε εκτός μόνο για τρεις αγωνιστικές, μετά μπήκε τέταρτος στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0 και την περασμένη Κυριακή σφύριξε Πλατανιάς-Παναιτωλικός 1-1. Παρότι ο 41χρονος ρέφερι δεν έδωσε πέναλτι στους φιλοξενούμενους η ΚΕΔ τον… αντάμειψε με σερί ορισμό και όχι σε κάποιο τυχαίο ματς αλλά στο Αθηναϊκό ντέρμπι!
Εχουμε και λέμε. Ο Κουκουλάκης έχει τιμωρηθεί τουλάχιστον δυο φορές, όμως ουσιαστικά δεν τιμωρήθηκε! Παρότι στο ματς ΑΕΚ-Αστέρας 0-1 δεν μέτρησε κανονικό γκολ των φιλοξενουμένων και παρότι δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα για το «ντου» του Μελισσανίδη, κάτι που αποτελεί πολύ σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, είναι πολύ ψηλά στους ορισμούς. Πρόκειται για περίπτωση, καθώς έχει εννέα ορισμός και είναι πίσω Λαμπρόπουλο, Δημητρόπουλο που έχουν από δέκα ματς!!!
Με το ματς ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ο Κουκουλάκης συμπληρώνει 130 αγώνες στην μεγάλη κατηγορία, όπου βρίσκεται από το 2004 και είναι ο παλαιότερος διαιτητής. Στο διάστημα αυτό διαιτήτευσε 22 ματς των γηπεδούχων ( 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και έξι ήττες), ενώ τα στατιστικά του ΠΑΟ είναι ( 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες).


Ο Κουκουλάκης έχει τρία χρόνια να διαιτητεύσει ντέρμπι, ενώ ορίζεται για τρίτη φορά σε ματς μεταξύ των δυο ομάδων( 2009-10: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (5η αγωνιστική) 0-1 και 2011-12: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (24η) 2-0)

Ορισμοί σημαίνει ευθύνη. Γιατί η ΚΕΔ δεν ανακοινώνει τις αρμοδιότητες των μελών της;