Ο διαιτητής είναι θεατής ή για να εφαρμόζει τους κανονισμούς; - Ο Κουκουλάκης δεν απέβαλε τον Μπεργκ, ο οποίος δεν θα έπαιζε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό - Το ίδιο και ο Μέστο αν έβλεπε την απευθείας κόκκινη- Ο Κρητικός ρέφερι και ο Μπαλτάς δεν είδαν (pics) την αγκωνιά του Σουηδού;

***Αφού ο Αλαφούζος έδωσε συγχαρητήρια στον Κρητικό ρέφερι σημαίνει ότι η διαιτησία πάει καλά;
24η Αγωνιστική
ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0
Γκολ: 77’ Βάργκας
Κίτρινες: Βλαχοδήμος (76΄), Σιμόες (84’ )
Κόκκινη: Μέστο (90+)
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας),
Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής)
4ος: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Παρατηρητής: Καλύβας (Βοιωτίας)

49’: Αγκωνιά του Μπεργκ, εκτός φάσης, στον Αρχο (δείτε και τις φωτογραφίες) καμία αντίδραση από τον Κουκουλάκη. Δεν την είδε ούτε ο Μπαλτάς; Η φάση είναι ο ορισμός της κόκκινης. Ο Μπεργκ δεν θα έπαιζε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
56’: Ο Καλτσάς προσπάθησε να προλάβει τη μπάλα πριν βγει πλάγιο άουτ και τον μάρκαρε ο Πογέτ. Ο παίκτης του ΠΑΟ ζήτησε εξηγήσεις, ο τεχνικός της ΑΕΚ αντέδρασε σε πολύ έντονο ύφος, μπορεί να είπε και κάποια… γαλλικά. Δεν είδαν, δεν άκουσαν οι Κουκουλάκης Λαμπρόπουλος. Ταυτόχρονα είχαμε και κοκορομαχίες παικτών.
93’: Ο Κουκουλάκης δεν απέβαλε με απευθείας κόκκινη το Μέστο που έσπρωξε και έριξε κάτω αντίπαλο. Όμως, ο Ιταλός θα πρέπει να το πήρε κατάκαρδα αφού δευτερόλεπτα μετά έκανε φάουλ και είδε τη δεύτερη κίτρινη!
Ότι και να γινόταν στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ δεν θα υπήρχε αντίδραση για τον Κουκουλάκη. Αλλωστε, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο διαδίκτυο ο Αλαφούζος μετά τη λήξη του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στη διαιτητική ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι η διαιτησία διορθώθηκε και πάει καλά;
Ο Κρητικός ρέφερι δεν είχε φάσεις μέσα στις περιοχές. Στο 86’ δεν υπάρχει πέναλτι του Μέστο στον Τζιμπούρ, καθώς ο παίκτης της ΑΕΚ έπεσε μόλις κατάλαβε την επαφή.
Ο Κουκουλάκης θα μπορούσε να βγάλει περισσότερες κάρτες, όμως προτίμησε να ανεχθεί διαμαρτυρίες, ψιλοκόντρες μεταξύ των παικτών και κάποια μαρκαρίσματα.
Στο 95’ η Κουρομπύλια έκοψε επίθεση της ΑΕΚ. Αν αυτό γινόταν σε άλλο ματς…