Θρίαμβος της διοίκησης Παλάσκα στη ΓΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας - Πέρασαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός


Καθολικής αποδοχής τυγχάνει η διοίκηση του Μανώλη Παλάσκα από τα σωματεία της ΕΠΣ Καρδίτσας. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στην ετήσια ΓΣ της ένωσης, όπου ψηφίστηκαν ομόφωνα (73 "ναι") από όλα τα σωματεία, τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός. Επίσης, πέρασαν ομόφωνα και οι αλλαγές στο καταστατικό.
Αντιγράφουμε τις λεπτομέρειες από το www.karditsasportiva.gr


Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της ΕΠΣΚ


Μέσα σε πολύ καλό κλίμα έγινε σήμερα (23/02) η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Καρδίτσας στο ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ» στην οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και οι τροποποιήσεις στο καταστατικό, παρουσία εκπροσώπων 73 σωματείων.
Βασικό θέμα της Γ.Σ. ήταν η παρουσίαση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού που υπερψηφίστηκαν ομόφωνα και από τα 73 σωματεία που παραβρέθηκαν!
Γραμματείς της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκαν οι κ. Τσαγγαλάς, Τσιλίκας και Γκαβαλέκας και στη συνέχεια ακολούθησε ο χαιρετισμός του Α’ Αντιπροέδρου κ. Γιώργου Λάμπρου ο οποίος ανέφερε ότι η ΕΠΣΚ αντιμετωπίζει όλα τα σωματεία με ισονομία ανεξαρτήτως της περσινής εκλογικής διαδικασίας. Ακόμη ανέφερε ότι έχει δημιουργηθεί οικονομική ζημιά 4000 ευρώ από τον εκπρόσωπο του Α.Σ. Αναγέννηση κ. Μπίρδα, ο οποίος στις περσινές εκλογές δεν είχε δικαίωμα υποψηφιότητας και προσέφυγε στα δικαστήρια με αποτέλεσμα να δαπανηθούν χρήματα από την Ένωση σε δικαστική διαμάχη που θα μπορούσαν να προσφερθούν στα σωματεία (διαιτησίες, αθλητικός εξοπλισμός κτλ). Εις βάρος της Ένωσης ακόμη έχουν προσφύγει και τα πρώην μέλη κ. Κρανής και Πάπαρης, που την αναγκάζουν να δαπανήσει χρήματα σε δικαστικές διαδικασίες, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Μανώλης Παλάσκας, ο οποίος τόνισε ότι μέσα σε δύσκολους καιρούς η ΕΠΣ κάνει ότι μπορεί για να στηρίζει τα σωματεία και βρίσκεται δίπλα τους έχοντας το κεφάλι ψηλά. Δήλωσε περήφανος για τη νυν διοίκηση και το έργο της, το επίπεδο της τοπικής διαιτησίας και προανήγγειλε θετικές εξελίξεις στο Ενωσιακό γήπεδο.
Μάλιστα υποσχέθηκε ότι θα δοθούν κάποιες δωρεάν διαιτησίες αποκλειστικά σε όσες ομάδες της Β’ και Γ’ ΕΠΣΚ το έχουν πραγματικά ανάγκη με τα σωματεία να το εγκρίνουν και αυτό ομόφωνα.
Ακόμη μίλησε και ο Γεν. Γραμματέας κ. Άρης Τσίρας, ο οποίος έκανε αγωνιστικό απολογισμό της περσινής σεζόν και στη συνέχεια ψηφίστηκε ομόφωνα να διαγραφούν σωματεία που ήταν ανενεργά τα τελευταία δύο χρόνια τα οποία είναι o Eθνικός Μεσενικόλα, ο ΑΣ Ακράτητος, ο ΑΣ Πορτίτσα, ο ΑΣ Αετοί Ελληνόπυργου, ο Αετός Σοφάδων, ο Αχιλλέας Συκεών, η ΑΕ Λαζαρίνας και ο ΑΣ Αργιθέα, ενώ ο ΑΟ Λοξάδας παραμένει καθότι ο εκπρόσωπος κ. Γεώργιος Καρασιώτας εγγυήθηκε την επαναδραστηριοποίησή του τη νέα περίοδο, χειροκροτούμενος από τους παριστάμενους οι οποίοι το ενέκριναν ομόφωνα.

Τέλος, ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός καθώς και οι τροποποιήσεις του καταστατικού ψηφίστηκαν ομόφωνα και από τα 73 σωματεία.