Ο Καρατζάς και άλλοι έξι παρατηρητές έχουν από τρία ματς, όπως και δυο ακόμη αναφορικά με την Superleague – Από πού και ως που θεωρείται αδικημένος; - Ο Παπακωνσταντίνου γιατί φωνάζει και δεν κάνουν το ίδιο, είτε τα άλλα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, είτε οι πρόεδροι ενώσεων;


Περί ορισμών των παρατηρητών…
Το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας Γιάννης Παπακωνσταντίνου διαμαρτυρήθηκε γιατί ο παρατηρητής της Superleague Μπάμπης Καρατζάς, ο οποίος ανήκει στην ένωσή του δεν ορίζεται. Μόνο που αν έβλεπε τους ορισμούς θα διαπίστωνε πλην του Καρατζά από τρία ματς έχουν πάρει και οι Γαβριηλίδης (Θράκης), Σκουφίτσας (Αθηνών), Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας), Τσορτανίδης (Αχαϊας), Χαραλαμπίδης (Καβάλας) και δυο ο Τσαχειλίδης (Πειραιά). Από τρία ματς έχουν και οι Σαραϊδάρης και Δαγκλής (Μακεδονίας), με τη διαφορά ότι έχουν μπει και στο Κύπελλο, όπου λογικά θα μπουν όλοι οι παρατηρητές της κατηγορίας.
Για να συνεχίσουμε με το πρωτάθλημα, από έναν πρόχειρο έλεγχο που κάναμε όλοι οι υπόλοιποι παρατηρητές, έχουν πάρει από τέσσερις αγώνες.

Τι προκύπτει από αυτό; Όταν ο Καρατζάς έπαιρνε σερί τους ορισμούς, έπρεπε να φωνάζουν οι υπόλοιποι;