Την Παρασκευή απολογείται ο Παναθηναϊκός – Βαρύτερο το κατηγορητήριο μετά τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για εκτεταμένα επεισόδια

***Δεν γλιτώνει την αφαίρεση βαθμών και την τιμωρία της έδρας του
Φωτιά και λάβρα είναι το κατηγορητήριο του μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα καθίσει στο σκαμνί το πρωί της Παρασκευής. Εκτός από το φύλλο αγώνα, την έκθεση του παρατηρητή και της αστυνομίας, συμπεριλήφθη και η πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, αναφορικά με όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επίσης, λαμβάνεται υπόψη ότι οι «πράσινοι» είναι υπότροποι, όπως φαίνεται από το σχετικό άρθρο.
Ο Παναθηναϊκός απειλείται με μηδενισμό, αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και μείον δυο από του χρόνου ενώ ο αγώνας θα κατακυρωθεί με 3-0 στον Ολυμπιακό. Επίσης, απειλείται με ποινή 2-4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και με πρόστιμο που μπορεί να φτάσει μέχρι τις 150.000 ευρώ.
Με βάση τη δίωξη του Σιμιτζόγλου (άρθρο 15,παράγραφος 3 Β) προβλέπεται αφαίρεση βαθμών και για εκτεταμένα επεισόδια, αυτά που έγιναν μετά την ανακοίνωση της μη τέλεσης του αγώνα! Όπως επίσης, και ποινή έδρας αλλά και επιπλέον πρόστιμο.
Οι ποινές θα είναι σωρευτικές. Όμως, τα πειθαρχικά αδικήματα είναι πολύ βαριά και περισσότερα από ένα.