Για να παραδεχτούν κάποιοι ότι είναι πέναλτι έπρεπε ο Κουρμπέλης να… σκοτώσει το Μιλιβόγεβιτς; - 1) Ο παίκτης του Αστέρα κρατούσε τον παίκτη του Ολυμπιακού και τον έριξε κάτω – 2) Ο Σέρβος είχε πορεία προς τη μπάλα – Ρεσιτάλ από τον Κύζα που ήταν άριστος στον πειθαρχικό έλεγχο


Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 3-1
73' ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΠΕΝ.              93’ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΕΝ.
 80' ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
 86' ΙΝΤΕΓΕ
Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)
Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας),
Βερρής (Λέσβου)
4ος: Τίκας (Καρδίτσας)
Παρατηρητής: Γρυλλάκη (Χανίων)

Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του Γιώργου Κύζα (Δράμας). Στο ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-1 ο ρέφερι σφύριξε ακριβώς ό,τι έβλεπε και εφάρμοσε τους κανονισμούς. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι στο τέλος του ματς απέσπασε τα συγχαρητήρια και παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας (Γιάννου, Λανθαρότε, Χαμπντανί και δυο-τρεις άλλοι).
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει ο Κουρμπέλης στο 72’ για να συμφωνήσουν οι δήθεν αντικειμενικοί ότι είναι πέναλτι. Να… σκοτώσει τον Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος δεν έκανε κάποια κίνηση σε βάρος του αντιπάλου του και ο παίκτης του Αστέρα είναι ο μόνος που τον τραβάει παρατεταμένα. Επίσης, ο Μιλιβόγεβιτς έχει κατεύθυνση προς τη μπάλα που δείχνει ότι μπορεί να τη διεκδικήσει.
Επίσης, οι παίκτες του Αστέρα είχαν κι άλλα …θέματα με μαρκαρίσματα μέσα στην περιοχή. Όπως, αυτό στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου που ο Γκοιάν πήρε αγκαλιά τον Κασάμι, χωρίς η φάση να είναι πέναλτι.
Σωστό και το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Γιάννου στο 92’, σε απρόσεκτο μαρκάρισμα του Ντα Κόστα, αν και καθυστέρησε κάπως να το σφυρίξει.
Οι κάρτες είναι 1-6 σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη κατοχή της μπάλας (τελικές προσπάθειες (14-2, γεμίσματα 7-24 έναντι 2-8, αποκρούσεις 1-5, κόρνερ 6-2).
 Στο 14’ ο πρώτος βοηθός Σίπκας άφησε το Μάσα να φύγει αντικανονικά και ο Αστέρας κέρδισε κόρνερ. Στο 20’ έκανε λάθος σε βάρος του Παπαδόπουλου και είχε λάθος θέση, καθώς ήταν ένα βήμα πιο μπροστά.
Πολύ καλός ο βοηθός Βερρής.