Ποιος ήταν χειρότερος; Ο Κομίνης ή ο Καλφόγλου; Ούτε το Μαντείο της Δωδώνης μπορεί να απαντήσει!

Λάθη επί λαθών από τους Κομίνη, Καλφόγλου (Θεσπρωτίας) στον αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-2.  Η απόδοσή τους είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι ρέφερι φοβούνται ακόμη και να παίξουν 50-50 τον Ολυμπιακό, με συνέπεια να τον αδικούν. Αν αυτά τα λάθη γινόταν σε βάρος άλλης ομάδας είχε ξεσπάσει… παλιρροϊκό κύμα! Τα λάθη τους φαίνεται πως είναι συνέπεια της τρομοκρατίας και της στοχοποίησης των ρέφερι.
Ο Κομίνης δεν έδωσε δυο πέναλτι στον Ολυμπακό. Το πρώτο πέναλτι έγινε στο 27’σε βάρος του Ζντιέλαρ, όταν ο Δημήτρης τον τράβηξε από τη φανέλα.  Επίσης, πέναλτι έπρεπε να καταλογιστεί σε χέρι παίκτη του Πλατανιά στο 55’, μετά από σέντρα του Ερνάνι από αριστερά. Ακόμη ο ρέφερι ανέχθηκε τόσο το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων, όσο και τις καθυστερήσεις, καθώς οι παίκτες του μετά από μαρκαρίσματα στο χορτάρι και ανέκοπταν τον ρυθμό του αγώνα. Για παράδειγμα ο Πάγκαλος έπρεπε να είχε αποβληθεί πριν το 95’. Είχε κακή εικόνα και από τεχνικής άποψης.
Κακή απόδοση, με λάθη σε βάρος των γηπεδούχων είχε και ο Καλφόγλου, επίσης της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Μεγαλύτερο λάθος ότι στο 42’ ακύρωσε λανθασμένα το γκολ του Ερνάνι, καταλογίζοντας οφσάιντ στον Φινμπόγκασον που καλύπτονταν. Σημαντικό και το λάθος του στο 8’, όταν σταμάτησε τον Ισλανδό με ανύπαρκτο οφσάιντ.