Αν φωνάζει ο ΠΑΟ για τη διαιτησία, δεν σημαίνει ότι έχει και δίκιο


Αν φωνάζει κάποιος για τη διαιτησία δεν σημαίνει ότι έχει και δίκιο. Και από τη στιγμή που έχει άδικο σημαίνει ότι γίνεται προπαγάνδα. Αν δείτε το επόμενο κείμενο, με τα διαιτητικά λάθη υπέρ του θα διαπιστώσετε ότι η αλήθεια δεν είναι έτσι όπως την παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός. Μια ακόμη απόδειξη αποτελεί ότι οι «πράσινοι» στην ανακοίνωσή τους για τον Αρετόπουλο κατέγραψαν ότι δεν δόθηκε πέναλτι σε βάρος του Μπεργκ στην Τούμπα. Όμως, ακόμη και ο Βαρούχας στον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου τόνισε  ότι δεν υπάρχει παράβαση, επειδή αλληλοτραβιέται με τον Τζαβέλλα. Μεγαλύτερο ξεγύμνωμα από το τελευταίο δεν θα μπορούσε να γίνει.
Το νέο… φρούτο στον Παναθηναϊκό πλέον είναι να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις διαμαρτυρίες τους πριν από τα παιχνίδια και μετά τους αγώνες. Για αυτό και περνούν από την… τρύπα της βελόνας όλους τους διαιτητές. Όμως, δεν στέκονται στα λάθη των παικτών τους, του Αναστασίου και ότι το καλοκαίρι έπρεπε να ενισχυθούν αν ήθελαν να γίνουν ανταγωνιστικοί και να μην ζορίζονται ακόμη και μέσα στη Λεωφόρο.

Για να τελειώνουμε με Παναθηναϊκό και τις επιθέσεις στους διαιτητές. Ας μας πουν σε ποιο παιχνίδι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στη Νέα Σμύρνη και στην Τούμπα, επειδή ήταν απαράδεκτοι αγωνιστικά.  Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι αποκλείστηκαν και από την Ευρώπη πρώτα από την Μπριζ και μετά από την Καμπάλα.